Tankar om Åby tävlingarna


Björn Nordstrands miljonköp Schwerin Boko inledde som förväntat i nya regin. Efter en bit fick han andra utvändigt i rygg på vinnande Juggle Face. Kunde inte hålla den ryggen utan fick sista prispengen. Ingen kungapokalsfinalist…

I segerintervjun i samma lopp klankade Ludde ner på Joakim Lövgrens häst Hot Southwind. Jag stöttar inte att man pratar illa om andras hästar i en segerintervju. Däremot gillar jag att dom starkt tävlar mot varandra i alla lägen och det ska man göra som konkurrenter. Summan är att det var BRA!

Moonlight Kronos har inlett året tveksamt. Igår drog hon i handbromsen rejält sista biten. Hon var ”klar” men blev nu tvåa bakom Simb Ruby.

Main Wise As uppvisning i kvalet imponerade på mig. Det kanske var ett klent uttagningslopp men spänsten var läcker!

Select Yankee tog inte med på flerbongsförslaget igår… Hade det varit fallet hade det blitt 50k in. Personligen trodde jag ingenting på hästen. Starterna i Sverige har inte varit något alls speciellt. Nu BARFOTA dundrade han runt i spets på 12,8. Otroligt! Åke och Örjan hade tydligen en diskution mitt i loppet när Zyrano Boko ville överta ledningen. Härligt att det tävlas och visas känslor!

Oracle var med i nämna lopp och fick agera statist, det är samma häst som Patric Skoglund vill ha med i Elitloppet…

V75 tipsen kommer ut ikväll.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.