Tack gänget!


Fick för en tid sen frågan av Limpo om jag kunde tänka mig att skriva några ideér m.m vad som gäller trav. Jag tackade givetvis ja, och har fått varit med om en fantastisk sommar ihop med detta gäng! Trippeltravet på Axevalla var startskottet, då jag tyckte att alla ska va mä, för att en dag få säga till andra ”vi va la mä”.. som det blev, fantastisk travsport, campare runt hela banan, en folkfest helt enkelt. Bowlingmästerskap under lördagskvällen, vilket Limpo givetvis var med i det vinnande laget, styrde laget som en ”kapten”. Söndagen som ”alla” tycker är dagen efter, snarare tvärtom tycker jag, det är den man laddar inför.. och som det small denna söndagen! 5 av 7 V75 lopp vunna av en och samma kusk, en kusk vinner sitt 6000:e lopp i ett av de mest anrika loppen som finns: Sto-Championatet! Åke Svanstedt! ”vi va mä” och såg det LIVE. En helg/dag att minnas när man blickar tillbaka sittandes där på hemmet. Trav är bäst på plats!

Åkte ner till Hugo Åbergs, där man mötte upp samma gäng! Det byggdes ett nytt Turning Torso…
Så fick vi se fantastiske Commander Crowe vinna på 08.9.. ”Vi va mä”


Senare på kvällen fram vid 02.03 blev undertecknad avvisad av bandomarnämnden för hälta, jag kommer givetvis protestera för jag hängde bara lite i grejerna.. inget större fel!

Tack Vinnarskallargänget för att jag är en del av er, nu tar vi nya tag eftersom tävlingarna fortsätter och ”sommartravet” är över… Men det finns mycket härligt att se framemot!

TT

6 Comments

Add yours
 1. 1
  Henrik Lagerstedt

  Det var nog en stochampionats söndag man kommer minnas framöver! Det var lite extra allt!

  Dessutom är Limpo överlägsen på att påminna om hans lyckade spel i dåtid. 🙂

 2. 2
  Limpo

  Man blir fan tårögd Tomas stora ord! Nu vill vi tacks dig för grymt jobb och nu vill jag att du åker med på Kriteriet;)! Kan fixa en plats;)! Där skulle du trivas som fisken i vattnet. Att domarna på Hipp körde ur dig är fan SKANDAL,var det nån dem skulle köra ut var det jag pga att jag ramla in i en vakt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.