Ta bort Roger


Nu var det dags för Roger Malmqvist i ”Vass eller Kass” och Ludde kör inget lopp själv. Stall Kolgjini har dock 3hästar men vad händer och varför var dom inte stenklara alla tre?

Victoria Island: Inte nämnd.

Lavec Kronos: Inte nämnd.

Joke Face: ”Bäste hästen kanske men läget gör att jag tvivlar denne gången”. Kass

Analysen är väl att han missade dom samtliga när han pluggade på loppen för första gången under direktsändingen? Bakspår kan ju lätt missas vid en snabb titt. Intrycket Malmqvist ger är totalt opåläst!

Jorma Kontio lyckade inte kvala in någon av sina fem uppsittningar ikväll till stochampionatet. En tung kväll som jag ser det:

Jill Tilly knapp trea från tredje invändigt. Lipgloss och Zilan Boko blev båda trötta i dödens efter avancemang mitt i loppet. La Muneca och Caddie Elenor bleka efter smyglöpningar.

I övrigt tycker jag det är trist att Peter G Norman i TV-intervjun drar klassika floskler istället för att säga rakt ut att han tänker blåsa ner Viola Silas över upploppet nästa söndag!

4 Comments

Add yours
 1. 1
  AIK-dansken

  Jag förstår inte att någon som är riktigt travintresserad tittar på TV-4 överhuvud taget. SKITKANAL. Tyvärr så ramlar vass eller kass även in i livesändningen ibland så man får stänga av ljudet där oxå. Dom lyckades ju även förstöra ett halvt fotbollsVM. Underbart att ATG-live finns. Död åt TV-4.

 2. 2
  Henke

  Har inte möjlighet att kolla på ”Liven” varje dag. I och med det känns det bra att dra igenom en V65-omgång på tvn på en halvtimma.

  Liven har också sina brister med bland annat saxningar, bagarn och tips-nissar som svamlar. Ljud AV funkar bra men jag kan missa att loppet startar 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.