Sydamerikas svar på Italien…


Paraguay spelar på liknande sätt som Italien och jag tyckte till skillnad från Jesper Hussfelt (partisk till tusen) att de spelade riktigt trevlig fotboll med sitt kombinationsspel och vägvinnande teknik… men, frågar vi Hussfelt var de ”väl” helt ofarlig framåt med bara en chans och ett mål.

Imorgon får vi se om Slovakien klarar av att slå Nya Zeeland, eller väntar en ny skräll?

Att Japan kämpade till sig tre poäng mot de numera ”tama lejonen”, det öppnade upp det hela för Danmark och det blir att hålla tummarna att de nu tar chansen till avancemang.

Första omgången i Grupp G avgör mycket hur platserna ska fördelas, hoppas Svennis lyckas vinna med  sitt Elfenbenskusten över Portugal imorron. Det följer vi med spänning…

För övrigt är det SVT som står för de bästa VM-sändningarna

//Eric

3 Comments

Add yours
  1. 1
    Ivarsson

    ”Jeppe” Hussfelt är den största ”Italien-bögen” av dem alla, och han hade gärna fått stanna hemma i Sverige och kommenterat Superettan istället. Sedan är det sorgligt att lyssna på den fega Kåmark som inte vågar säga emot! 😛

  2. 2
    AIK-dansken

    Bra där. TV-4 är en pajaskanal med de sämsta programledarna,de sämsta kommentatorerna och Italienska fotbollslaget är hatobjekt nummer ett i särklass.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.