Svår V75:a


V75 på Jägersro var väldigt svårt! Ingen hade prickat in sju rätt, vi hävdar dock att det inte var någon omöjlighet att bli ensam och ta hem hela potten! 

Vi hade två mycket läckra TIPSETTOR som vann, med en annan systemkonstruktion kan vi nå hela vägen! Tror att vi är helt ensamna om dom här tipsen och att ni läsare kan hitta dom udda dragen på våran hemsida!

 6 Conchita Exclusive 9% 11,41ggr  tror vi kan få sätta nosen först nu. Hon trivs på distansen, det vankas överpace och hon har alltid en bra spurt till slut. Dags att hon får utdelning på V75 och hon är ett roligt drag i ett relativt öppet lopp.”

6 Aguila Blues 4% 22,07ggr ”spurtade fullgott i senaste starten men såg man insatsen på Halmstad blir man lite besviken. Då var det en enorm långspurt i vida spår genom sista sväng. Ett toppintryck och med springspår nu borde hon inte få lika mycket spår på vägen. Har tjänat minst pengar i loppet och står hårt inne men från spets/rygg ledaren känns hon mycket intressant!”

Dagens spelidé vann och avslaget vann. Vi hade en trevlig dag på Jägersro och nu blir det fest hela kvällen lång.

Kan Kolgjinis stall repa sig och ta hem derbyt imorgon efter dagens fiasko? Känns inte så…

/Niklas Lindblad

2 Comments

Add yours
  1. 1
    Anna

    Patrik Fernlund på Trav365 hade också Aguila Blues som tipsetta och varnade kraftigt för den i chatten. Jag vann mkt pengar tack vare honom! Han trodde även mycket på Conchita exclusive.

    /A

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.