Sundbyholm


En fin omgång ikväll på Eskilstuna travet. Stig H lastar bussen och kommer på besök.

Treåriga Mellby Uppercut är häst med fart. Jag tror den bara vinner V65:s andra avdelning. Galopperna på slutet oroar och höjer oddset?

Förhoppningar om fina unghästar finns även i Lopp 1. Luckline Goofy kommer med en bra kvaltid i ryggen, Casino Sund har en guldkantad stam och Hugo Celeber har dugliga syskon med miljonären Einar Celeber i spetsen.

I V65 inledningen startar Rakas som stor favorit. Mycket passade förutsättningar och borde leda runt om. Tidigare har jag varit lite skeptisk mot hästen men det är svårt idag.

V65-4: Vill man ha chansen att bli ensam vinnare kan ett streck på 4 Venus Elite rekomenderas. Var duktig i långlopp på Solvalla i vintras. 1%…

Mer sansade och klockrena spelförslag hittar ni under Streckspelsfunderingar!

Ivarsson är ingen anhängare av Diamond Way:are… Därför hoppas man att Hot Way i lopp3 på jägersro presterar ikväll… Verkar finnas lite fart där.

Vinner Manhattan D.K. ikväll blir det klassikern?= ” Det är som vanligt på tisdagarna, Manhattan D.K. och Erik Adielsson som vinner”

4 Comments

Add yours
  1. 3
    Ivarsson

    Att man kan spela en Diamond Way-avkomma favorit mot ”Viking Kronos-Pine Dust” är för mig en gåta! 😀 Måste ha varit tyska ”€uron” i bilden…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.