Stochampionatet Levererade!!!!!!


Tja!

Nu är man hemma efter en helg i Skara som gick till historien som en av tidernas bästa tripp till Stochampionatshelgen. Jag är mer än nöjd att vara en del av Vinnarskallar.se som åker land o rike runt för att kolla på trav och hålla på med denna underbara sport. Vi ska väll ta och börja från början med en genomgång om helgen.

Fredagen. Vi rörde oss mot Skara vid 12 tiden och det var minst sagt ett taggat Vinnarskallar-gäng som for ner som sagt. Jag hade inte några större förväntningar på denna helg då förra året inte riktigt levererade men oj så fel jag fick.
Vi anlände till hotellet runt kl 15.00 efter att som vanligt besökt Mcdonalds på vägen till hotellet. Efter en drink o snack på rummet så begav vi oss till banan där jag gick för att möta upp Chefen som redan var på plats,han hade tagit tåget ner då han ej fick plats i Wasans bil. Väll framme vid Peckas tält efter att jag (Limpo) sökt igenom camping-området med karta o kompass  så hitta jag till slut chefen som redan var lite tankat av två öl,vilket han själv sa jag börjar bli lite full nu. Pecka bjöd på en öl åt mig med o snacket om dagens V65 var igång. Henke och jag gick över till dem andra som hade placerat sig mycket bra 100 meter kvar och nära öltältet vilket skulle visa sig sedan vara en formidabel succè. Fredagens lir gick som vanligt kändes de då åt helvete men en kul kväll hade vi att se fram emot. Vi fick en rundvandring upp till måldomarnämnden på Axevalla o såg dessutom ett av loppen på taket vilken utsikt man såg kanonbra där uppe i från och de var en fröjd att stå där o se loppet. Tackar Tomas som visade runt oss lite under helgen på diverse saker i skara vilket var mycket uppskattat en fröjd att se också fick även prova på att sköta spakarna vid domarrummet. Kvällen började med att vi såg Börje Babbelsin och hans band o som sig bör när man är på turnè så kommer de alltid fram någon eller några för att snacka om den uteblivna drinken som verkligen är saknad av många kom fram en gubbe i 50+ åldern och sa att hans son var ett stort fan av mig o det jag gör (har tydligen inte bara haters) vilket värmde enormt och som chefen sa Limpo där växte du 100 meter minst. Det bästa under fredagen var Mulen som bjöd lagret runt på en platta bärs som vi ej tacka nej till med kommentaren de här ska vinnarskallar.se ha sa han o vi tackade. Kvällen fortsatte sedan inne på statt o de vart fullt pådrag o en mycket trevlig kväll att sedan den avslutade klockan 06.00 kan bero på den överlägsna typen som ville spela poker,vilket i sig var enormt kul och att han dessutom åkte ut på första handen sånt uppskattas enormt man ska aldrig vara för kaxig.

Lördagen. Inleddes med att jag vaknade vid 07.00 snåret  mådde illa av nån anledning måste ha vart den där älgkebaben kvällen innan som Petter bjöd på. Vi var ute vid banan vid 11.00 snåret och minglade runt en del på stallbacken försökte få mig lite info där men nja gick sådär. Tomas anlände till banan o vi hade bestämt att på kvällen skulle det bli lite bowling jag var sjukt peppat för min miss i FD-bowlingen där jag var helt ur slag och inte gick att känna igen. Travet denna dag började strålande med att man satte dit Richard Svanstedt som vann till fin fina oddset 7.51 med sin Canal Skater som han körde ett lysande lopp med 3e in lucka till slut o segern var ett faktum. Lirade även dit Elliot Hall den dagen till 5.33 vilket var ett bjudodds enligt mig. Vi landade återigen på hotell rummet efter en lysande dag och strålande solsken vilket ni nog sett på några bilder som finns på Facebook.

Vi styrde om och bytte kläder för att sedan dra ut o käka en bit mat och sedan dra till bowlinghallen. Hur det gick? Ja ni Jag-Eric-Ivarsson mot Patrik-Henke-Jakob talar ju sitt tydliga språk mitt lag vann hela turneringen o visade vart skåpet skulle stå kan vara den skönaste segern på länge! Då jag hade hängt rejält i grejorna så kom ja helt plötsligt i form igen genom att ja fick smaka nån form o då var vi igång igen,kvällen runda vi av med lite allsång på vårt rum för att sedan gå ner till baren å kolla läget. Vi fortsatte sedan uppe hos Eliasson o där jag som tur var träffade på skötaren till  Metior Easy som sa att han bara skulle vinna sitt lopp under söndagen jag tackade o tog emot den infon o 3ggr satt verkligen fint.

Hela söndagen var ett stim av den gröna armen som inte gick att stoppa,vilken kung han är Åke han var taggat som arg tiger o tog hem 5av 7 V75 lopp vilket är oslagbart i sig,synd att jag ej gjorde en V75 men jag plussa bra ändå.
Vill med detta avsluta denna blogg och passa på att tacka alla som gjorde min Stochampionatshelg var riktigt kul och jag menar när jag säger det detta var den bästa på många många år allt o lite till hände och de var en fröjd att vara där nu laddar vi om o siktar mot Åbergs på tisdag då ska Quaker Jet visa dem vart skåpet ska stå.

////Limpo. Som har hittat känslan i att blogga igen. Skönt att va tillbaka!

1 comment

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.