Startsnabb DD!


Startsnabbheten var framgångsreceptet på Mantorps Dagens Dubbel igår. I Won’t Dance på bilden är ruggig bakom bilen och är en av landets snabbaste iväg! Har ni något motbud?

Erik Adielssons väg till segern underlättades av strykningar på några av dom värsta konkurrenterna. Nu bar det av direkt till spets och sen kom Oracle upp på utsidan men jänkaren klev undan i vanlig ordning. Alla starter i Stig H:s regi har sett likadant ut och det ser inte så märkvärdigt ut men oavsett motstånd är det samma resultat. 4 starter har gett över 1miljon insprunget! Där har matchningen lyckats bra minst sagt!

I Dagens Dubbels första avdelning motsvarade Ewe Palema mina förväntningar. Spets på två steg från spår 3 i volt och sen höll han undan utan några större bekymmer. Nahar kom upp utvändigt och bjöd upp till lite kamp och det verkar som Lennartsson har hittat lite nycklar till strulputten. Banan var lite tungsprungen och utan detta hade det varit svensk rekord… Bra spår för Ewe i V75-finalen på Sundbyholm och vi har en spik!

Jägersro har han om kvällens V65 tävlingar som ser favoritbetonade ut på förhand. Uttagningen till Sverigeloppet var ända till i morse riktigt intressant. Strykningarna av Vånga Rally och Havbergs Gidde har tunnat ut loppet så nu är det bara intressant. En av mina favorithästar Boman kommer till start och med dom strykningarna bör han vinna loppet. Han har läcker uppsyn och det vore kul att se honom i finalen på Solvalla.

Mer genomarbetade tips ser ni under streckspelsfunderingar

1 comment

Add yours
  1. 1
    Ivarsson

    Till och med Ryan Trot får svårt mot den där. Den här är ju liksom kvick exakt när bilen släpper fältet, medans t ex Ryan Trots acceleration kommer en bit efter själva starten.

    Så svaret på din fråga blir: Nej, jag hittar inget motbud idagsläget.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.