Startlistan till Elitloppshelgen.


Följande har förtjänat sin plats bakom startbilen:

Som ni har väntat. Nu är den äntligen här , startlistan till Elitloppet 2010. Ni som var med å såg Olympialistan så vanns ju loppet av Ivarsson, men va ja har hört efteråt så sägs det att han somna under kvällen å borde ej ha vunnit det loppet. Men så snäll som ja är så fick han vinna det endå. Här nedanför nu kommer den efterlängtade Elitloppslistan så håll till godo.

1.Linus ”Limpo” Wallin. Har haft en infektion i kroppen. Ska nu va helt återställt å alla som va på åby å göteborg såg ju vilken ruskigt fin form  ja har. Startsnabbheten är god å brukar ta spets redan tidigt på morgonen under denna helg. Om formen är så pass bra som det sägs så bör ja leda loppet hur länge som helst. Om nu inte nått skulle hända på vägen så är det en bra chans. Då dem svåraste konkurenterna har fått dåliga spår så äär spets å slut hämta ut ett bra tecken. Ett stall tips sägs att de blir barfota runt om å örontussar i öronen.

2.Patrik ”Wasan”Olsson. Har inte setts till på resorna så mycket i år enda starten Örebros v75a. Formen är mycket oviss, men är denna kuse i form så lär det bli åka av. Kommer att försöka utmana storfavoriten om spets. Är han helt kurrant från sin lilla svacka så blir han livsfarlig med rätt resa.

8. Jonas ”Rookien” Khan. Gör sitt första riktiga test, i dessa sammanhang  å är enligt rykten inte nöjd med spår 8a. Han har själv sakt att ja får backa ner i kön å jaga matlappar. Men ja tror det blir full sula upp i dödens å gasa istället. För smålänningar gillar ju när det är full fart hela vägen. Khan är en stor outsider om ni letar högoddsare mot storfavoriten. De är ingen riktigt som vet hur statusen för dagen är på Khan då polenallergi sägs redan nu va ett hinder. Men pass upp denna rookie.

11.Henrik ”Chefen” Eriksson. Gör sina bästa lopp med tättkänning har det visat sig. Så nu är spåret helt iskallat men skulle det bli bra tryck där framme i täten så blir han endå att räkna med. Stalllet säger sig ha vart nöjda med va ”Chefen” visade upp nere i göteborg, å det ska ha gett honom bra självförtroende å sprinterdistansen är ett plus. Så ”Chefen” ska räknas med goda chanser.

12. Marcus ”Olympiavinnaren”Ivarsson. Var med till örebro för två veckor sen för ett prepare lopp. Det loppet gick mindre bra då han återigen somna inne på en krog. Nu sägs de att det har hittad  felet å nu blir det barfota runt om å helstängd huvudlag. Ivarsson skulle ha vart favorit från framspår men nu när det är bakspår får han förlita sig på turen. Sägs att han kommer likt Örjan Khilström dyka upp som gubben i lådan å smälla till oss vid mållinjen. Är loppets andrahandsfavorit.

15.Eric ”fuxen”Hjelmberg. Var tvåa nere i göteborg å visade redan då att formen är på topp. Har vart en tripp till gotland å visby på ett ruskigt intervalljobb. Å nu har han gått frammåt rejält,surt med bakspåret men ”Fuxen” är en spurtraket utan dess like så det kan smälla till på sista bortre lång, å då går ingen säker. Med klaff under helgen så ser det ut att vara en hygglig chans för ”Fuxen” endå. Det sägs med att ”Fuxen” rycker skorna till helgen å helstängthuvudlag är det som gäller,nu blir det åka av hälsar dom från stallet. Siktet har vart Elitloppet sedan förra året. ”Fuxen” ses som tredjehandsfavorit.

Det var Elitloppslistan det hoppas ni får njuta av den å så kommer resultadet efter helgen sedan. Nu kör vi.

8 Comments

Add yours
 1. 1
  AIK-dansken

  Är det inte lite P-21-loppkänsla i det här startfältet. Jag tror alla kommer att vara trötta i god tid före mål.

 2. 2
  pingpongkingen

  Limpo tar täten och sen är det spets och slut,som veterinären sa när han skulle avliva hunden

  /Benny Haag

 3. 3
  Limpo

  Så här bra som det ser ut inför elitloppet har det aldrig gjort förrut. Ja va å gjorde ett intervall jobb imorse å ser grym ut

 4. 6
  Henke

  Yes! Vi vill ha lite kvalitet… Skapligt startsnabb!

  Limpo söker fru, fredagsdrinken.

  Tror inte läsarna är redo för ett fitnessprogram ännu?

 5. 8
  Limpo

  Jen.Hästen din är lika startsnabb som mig första fem hundra kl 9 på fredag morgon ;). Känner att formtoppen inföär helgen är skyhög å ni andra får se upp.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.