Startlista till sprintermästaren.


Sprintermästarweekend närmar sig å halmstad är platsen. Vilken helg det kan bli mycket fin sport å ja har en del att försvara med limpos lus å vad som skedde under fredagskvällen. Här kommer våran interna Startlista.

1. Linus ”MingelkungenLimpo” Wallin. Har blivit stor stor favorit spelad för 10kr på satsad 10, efter helgen bravader så är det naturligt att bli favorit då han har vilat sig i form. Men hur klarar han värmen??? Kan vara det stora orosmolnet på himlen men han hoppas på lite svalare luft då kan han vinna loppet med hästlängder. Kommer sitta perfekt till i loppet från start å ska vara gynnad av den korta distansen på 1609 meter.  Kommer också spana efter ston å se efter vad som finns på marknaden allt är välkommet.

2. Henrik ”Chefen”Eriksson. Det ryktas nu om att sommartravet.se pokal finns i hans ägo vem vet? Å han lär få kuta snabbt under sprintermästaren. Men formen är det inge fel på har vilat sig i form med en uggla kväll som största merit sen vi var uppe på elitloppet. Är en outsider från bricka 2. Men det finns motbud som vill vara med å kämpa.  Men  dom låter mycket uppåt i stallet å barafota körning kommer det att bli på denna hingst.

3. Patrik ”Wasan”Olsson. Har formen i diffus läge å kommer att köras passivt men vi hoppas att han blixtrar till i fornstora dagar då han var som en blixt. Vem minns inte derbyresan förra året när han var oerhört tapper som tvåa om ja ej minns fel. Här aviserar stallet att det blir skor bak, barfota fram. Vilket hingsten körde med senast när det var Elitloppet. Om Wasan har en bra dag så kan han vinna vilka lopp som helst ingen går säker.

4. Marcus ”3-åringskungen” Ivarsson. Har en lyssande toppform som aldrig tar slut. Efter Åby-Örebro trippen så har formen bara pekad uppåt senast nu helgen var det full form men rådde inte på ”Limpo” som bara stack undan i spets. Men Ivarsson är i hyperform som sagt å det lär bli en hård duell mellan rumskamraterna. Stallet medalar att det blir barfota å norskt huvudlag då han blir lite rappare å kan öppna lite bättre . Så körning är att vänta.

5. Eric ”Fuxen”Hjelmberg. Struken. Var tilltänkt att åka med när denna resa påbörjades att planeras. Men av en ren slump så skadade han sig under e3 helgen å det blir ingen tilltänkt start. Enligt säkra källor missar han större delen av sommaren pga denna märkliga skada. Vi önskar fuxen all lycka med att bli bättre å han kommer tillbaka bättre än någonsin.

6.Tobias ”Palmen” Palm. Likaså denna färsking är Struken Efter att ha trampat snett i hagen efter hemkomst. I lördags kväll så ser det mycket illa ut. Nåra veckors vila blir det för ”Palmen” Men var så säkra den formen han hade under e3 finalerna i helgen så grym har han aldrig vart förut vi lär få se mer av denna hingst. Han har sagt själv att han åker med fler gånger å kommer vara en outsider av stora mått.

Det var startlistan för denna gång nu siktar vi mot en sjuhelsikevecka i halmstad å har det hur bra som helst.

Signerat/Limpo. Nu siktar vi högt i halmstad.

4 Comments

Add yours
 1. 1
  AIK-dansken

  10 för 10 i odds känns verkligen som en storfavorit i fara. Är inte Limpo segerlös i denna typ av lopp?

 2. 3
  Henke

  Hade filmen publicerats hade han varit lite mer förståelig favorit. Vann med 50meter men 1,00 i odds?!!

  Limpo klarar väl inte av en halv vecka i värmen? I lördags utgick han felfri och borde belagts med ett startförbud i mina ögon

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.