Startlista till kriteriehelgen 2010….


Nu är det åter dags att fixa ihop en rolig å läsbar startlista vilka som åker upp till kriteriehelgen som startar imorgon. Ska bli grymt kul med mingel,trav,fest från torsdag-söndag.

1.Henrik ”Chefen”Eriksson. Har haft formen i cenit under året å vart i fin form men inte riktigt räckt till mot oss övriga på vinnarskallar.se. Men från stallet meddelas det att det nu är toppform å från bricka 1 ska de satsas. ”Chefen”  som ställer upp med att bjuda på en 3 liter bag in box i helgen förväntar sig att vinna loppet med bravur. Men motståndare saknas inte å det kommer bli hårt ända in på linjen. ”Chefen” hälsar att vinner ja inte detta lopp går ja hem på söndag.

2. Eric.”Fuxen”Hjelmberg. Har haft en skada i benet å haft avelsbestyr. Efter lite betäckning å vila så är formen nu helt på topp för denna ”Fux” som siktar högt. Han var 2a i elitloppet i år å har ej startad sen dess. Men från stallet säger man att  motivationen  är det inge fel på att det kommer bli full sula när fuxen anländer till solvalla på lördag. Han har vissa möjligheter om han är i form att ta hem loppet då vet man aldrig vart man har denna ”fux”.

3.Marcus Ivarsson. Delade på derbysegern mot ”Wasan å visar att formen är stabil Ivarsson siktar nu på att rycka alla skor å rycka huvan. Undra hur många 7.5 or som åker med på denna resa sista var det ju baktungt i väskan på väg hem. Nu kastar han loss seglen å visar vart skåpet ska stå. Detta är loppet stora stora favorit. Stallet meddelar att formen är det inge fel på å träningsjobben har vart riktigt fina. Det hälsar också att om han lyckas betäcka i helgen så borde vinstchanserna vara mycket goda.  Men hur som helöst detta är den största favoriten som gått med i vinnarskallar.se loppen.

4.Patrik ”Wasan”Olsson. Siktar på att övertala domaren återigen när han dyker upp under fredagen å kommer att vara i stigande form efter delad första plats med Ivarsson i derbyt. Derbyt var ett form besked utan dess like av ”Wasan” som nu säger det blir helstängt å skor till denna helg. Stallet meddelar att det vart lugnt sedan derbystarten. Nu är det preparè styrning som gäller.   . Men stallet menar att en invändig resa å lucka till slut vore det bästa.Å så kommer det nog att gå till om ”Wasan” ska ha chansen att göa upp om priskakan.

5. Linus ”Limpo”Wallin. Har formen tillbaka å då går ingen säker. ”Mingelkungen” som man är så är det dags att börja leverera. Nya skor inköpta som lär ryckas redan kl 10.15 imorgon bitti. Går sista intervalljobbet imorgon å känner att toppformen närmar sig igen efter en diffus start under derbyhelgen med missat utgång på fredagen. Nu säger man från stallet att nu är det åter dags att leverera alla dagar resan pågår. Gäller att ha det rätta maxflytet för att kunna matcha dom bästa på vinnarskallar.se. Men ”Limpo” har ju visat från sin bästa sida förut då han vann Stochampionadet å Sprintermästaren helt utan motstånd. Får vi se en sådan prestation igen i helgen så går ingen av deltagarna säkra.

Jonas Khan. Startade för re veckor sedan på Mantorp å å trog på sig en gaffelband skada.Hur allvarlig denna skada är svårt att säga. Från stallet meddelas dock att man hoppas kunna starta breeders crown helgen i Eskilstuna med målet att närvara på årets sista travfest. Men osvuret är bäst så kanske dags att gå till avel på heltid för denna hingst? Frågorna är många vid breeders crown helgen får vi svaret.

Det var lite om dem som startar under helgen. Men som ni nu vet så är ju Khan struken denna helg. Tråkigt men sant. Men det blir ett fint lopp att skåda å om ja fick välja vinnare just nu så säger ja no comments det är öppet värre å ja kan ej si om vem som vinner. Den som lever får se.

Signerat/Limpo. Som ser fram emot en grym helg i Stockholm.

2 Comments

Add yours
  1. 2
    kocken

    lycka till alla vinnarskallar.. ta inga fångar och låt inte stona i publiken lura er. Alla ston är en merit, glöm aldrig detta..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.