Startlista inför derbyresan.


Startlistan har vart på g nu ett tag å nu ska ja publicera den. Kan bli ett av det mest prestige fyllda lopp som vi på vinnarskallar har kört i år å kanske är det det lättaste på länge.Håll i hatten nu kör vi.

1.Henrik ”Chefen”Eriksson. Är brak favorit till att vinna detta lopp. Har siktat på detta sen vi drog igång listorna till elitloppet å har flera gånger spurtat bra efter invändiga resor. Nu kommer han å rycka allt å vi får se vad som händer. Om barfota balansen är så effektiv som dom säger så håller han spetsen hela vägen 10 för 10 favorit just nu. Tog föregående lopp i skara mycket mycket bra å från stallet hälsar man vinner vi inte nu vinner vi aldrig.

2.Marcus Ivarsson. Andrahandare i loppet har gjort fina prestationer så här långt i år den vassaste vinsten kom Olympiatravet å där somna han å endå kunde ta hemloppet. Nu ska han gå på stark dynamit föär att ta hem segern å redan när bussen lämnat Katrineholm så är han igång var så säkra. Från stallet säger man efter festen hemma hos undertecknade så är det bara fint, trots att han lekte Armstrong så lämnar han nu cykeln hemma i stallet å kör bara.

3.Patrik”Wasan”Olsson. Kommer från en säsong där det vart tufft att vara med ordentligt. Vem minns inte föra året när han var knappt slagen som 2a i detta derby efter att vart kung på fredagen å lördagen. Hoppas vi får se en favorit i repris då blir han livsfarlig. Stallet meddelar på deras hemsida att jobb 7 på kvällen till 7 på morgonen kan grusa förhoppningarna iallafall på fredagen då han backas ner i kön å liftar med. Men det andas endå opptimist från stallet å med rätt ryggar så kan de vara en storskräll.

4.Linus”Mingelkungen”Wallin. Åker ner på derbyt för 8e raka gången å ser fram emot vad som komma skall. Har tagit två imponerande segrar. Men senast hände någonting som ingen et vad det var. ”Mingelkungen” själv annordna grillhappening men formen var som bortblåst. Hoppas den infinner sig å stallet meddelar att det är fin form på grjejorna efter ett mycket grymt intervalljobb från förra veckan. Har siktat på detta lopp länge å ser fram emot att dra ner till Malmö å visa vart skåpet ska stå bara formen är på topp så går ingen säker.

5.Christer ”Aikdansken”Nielsen. Den tänkbara storfavoiten å reseledaren Nielsen missar detta lopp pga en hovböld som ej vill ge med sig. Har vart en legend på dessa derbyresor å kommer att fylla en liten saknad. Vem ska nu kasta kast med litenkatrineholmare 🙂 det var dags att ta upp detta igen. Se om det hade blivit nytt rekord,men de får vi ju aldrig veta nu men vi hoppas Nielsen är åter i form till våren. Å då det är betäckningstider ;).

6.Eric”Fuxen”Hjelmberg. Missar åter ett stort lopp på svenskmark det sägs att det är en fraktur i ett framknä som spökar, efter en cykelrunda på posten som har gjort att han ställer in denna resa. Men från stallet hälsar man att han kommer vara i fin form till breeders crown den 6e november. Det är ”Fuxen” stora mål i år då det är hemmaplan å han har fina tittlar från ett annat breeders där så han siktar dit.

Det var om dom som åker med på derbyt å dom som blir hemma. Nu ska vi se till att hålla en grym form allihopa å ha lekstuga där nere.

Signerat/Limpo.Siktar på galna upptåg grym gemenskap å ett antal byggmöten med sig hem i bagaget

7 Comments

Add yours
 1. 2
  Limpo

  Domarstryk ? Detta är bra regler ur regelboken. Sköter man sina kort väll så har man chansen 😉

 2. 3
  Henke

  Hur kan jag bli favorit?!

  Jag gick i botten både på Axevalla och Halmstad. Där var jag chanslös mot vinnaren och några till. Mystiskt

 3. 4
  Limpo

  Anledningen till att du är favorit chefen beror på din presstation hemma hos mig. Du visade ju gryende form 😉

 4. 5
  AIK-dansken

  Om Henke är favorit känns det som att jag vunnit det här i rullstol. Efteranmälning kanske.

 5. 6
  Limpo

  Jag gör en sådan å häng med ;). Du behövs för att liva upp det. Hockeyligan med i år kan bli bra röj 🙂

 6. 7
  Limpo

  Knapprar just nu ipren för att få ner febern å förskylningen. Dopad innan start ;). Men ska bli bra

Kommentera