Stall Rosé


Stall Rosé är ett nytt grepp att få nya hästägare inom travet. Det ska enligt knapphändiga uppgifter vara mer fest och mycket det sociala som ska dra ägare. Ett kul initiativ! Allt runt omkring är grymt och är grundlagarna glädje,skratt och gemenskap kommer man långt.

En fundering är ändå hur Niklas Robertsson (bilden) tränar sina hästar. Det är inte sällan han är iväg på turné och någon försteman har jag inte sett till. Står hästarna hemma i hagen och äter sig runda om magen?

Idag startade pyromanen Robin K. på Åby och trots att han fick ledningen gjorde han sin plikt som favorit. Han brände rejält och spelarna ska nog omvärdera hästen. Det känns som han har gått tillbaka en del likt Minos Vang vars kapacitet nu längre känns bestämbar på ett tidigt skede.

Sommartravet.se är säsongsbetonat och nu ligger nog bloggen i ide fram till maj nästa år förslagsvis. Att bloggen ska pågå under 2 månades känns fjuttigt… Maj-Augusti känns mer relevant även om grabbarna bakom kan behöva utökas med någon till. Det är ett hårt liv men ett underbart sådant och deras jobb kan liknas en annan semester om man hårddrar det. Gricksson har varit med på TV ett par gånger och det är väl lämpligt att låta honom pröva på att mingla på stallbacken nu ”vintertid”. Tror det fungerar bra men lägger in en brasklapp om att han inte vågar gå fram till exempelvis Torbjörn Jansson när han förlorat lopp.

På lördag är det stor tillställning hos Limpo och jag har lagt in om fri bar och en bartender hela kvällen. Det innebär nog att Solvalla faller åt sidan i min matchning. Trist för jag hade gärna suttit på nära håll och hört hovarna trampa och känna gruset stänka.

/3-3 Gerndt (90+3)

1 comment

Add yours
  1. 1
    niklas

    du kan vara lugn, dom tränar för fullt annars får man inte fram v75 vinnare å e3 finalister, vi är 3 st i stallet på 13 hästar vilket är mycket mer än normalt, en turne är oftast 2 dagar och det är fler i sverige som är lediga det på en vecka=) ha det gott å gå med.mvh Niklas

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.