Staket/Ägg V50


1. Denim Boko: Hygglig start på karriären! Fem lopp och nästan en miljon insprunget. I sin fjärde start öppnade man stenhårt i uppfödningslöpningen med stod till mål. Visade bra skalle där och det följdes upp senast i Svampen. Får ta och gratulera Per Nordström, det här behövde deras dyra satsning på unghästar.

2. Ivarssons tävling!: Det viskas om ett gott deltagande i hemsidans hetaste tävling. Självklart ska du också kliva in i matchen och utmana redationen på vinnarskallar. Det gäller att välja en startad tvååring som inte har mer än 100 000kr på kontot innan treåringssäsongen startar. Länk till reglerna

3. Svenska framgångar på Vincennes: Både Putte Topline och Strong Boy D.E. har vunnit dubbelt på den franska nationalarenan denna vinter. Härligt med svenska framgångar och kanske kan det bli någon blågul defilering den sista helgen i Januari? Inte blir det med Quarcio Du Chane som verkar vantrivas lika mycket på Vincennes som ”hemma” på Åbytravet.

1. Franck Anne: Alla stora travlopp behöver uppsnack och vi får hoppas det är meningen  nu när Vanika Du Ruel nämns som Prix’d Amerique deltagare. Det treåriga stoet är grymt bra men det känns långt ifrån fair att starta i storloppet för äldre hästar. Hon har ett mycket fint löphuvud och det räcker med att det sätts på prov mot jämnåriga. Spara lite krut, satsningen känns minst sagt dumdristig.

2. Travbloggarna: Dåligt kräm i bloggarna här på hemsidan. Har ni tips hur vi ska få upp dom aktiva på bettet? Det är välkommet!

4 Comments

Add yours
  1. 1
    Ivarsson

    Får verkligen hoppas att vi slipper se Vanika Du Ruel i Prix d’Amerique, för annars är hennes stjärnstatus rejält reducerad för all framtid. Chelsea Boko eller Standout hade bollat med henne i söndags…

  2. 4
    Limpo

    Kommer hända mycket. Rejält sugen på att dra igång fredagsdrinken igen. Samt att de kommer handla om en del resor kommande år:). Folk vill ju ha tillbaka drinken i ett 8-10 minuters sammanhang så de är väll bara köra på efter nyår ;)?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.