Staket/Ägg V46


1. Travronden redaktionen?: Björn Ekmark blandar och ger men har höga toppar.
Den här kan väl locka till ett skratt nu när fredagsdrinken ligger i dvala.
httpvh://youtu.be/-qOOTuMc_tw

2. Kontios körsvensdress: Kvarglömd i Italien och har om jag minns rätt använts mer än en gång av svenska kuskar med borttappat bagage. Nu senast fick Stefan Söderkvist låna Jormas färger och det blev ett fint segerfoto när man vann Nationernas Pris med Noras Bean.

3. Friction: Vilken hjälte! En lång lång säsong har förhoppningsvis slutat på bästa sätt. Jag hoppas nämligen han får en vila efter vinsten i guldfinalen. Dundrade hem den från ledningen på 11,5 över 2140m i mitten av november. Nästan 3,5 miljoner insprunget och e flitig V75-vinnare. Jag hoppade på tåget efter midsommartravet på Kalmar och har inte ångrat mig.

1. ATG-Live: V75 sändes inte live på TV i lördags istället var spelarna hänvisade till ATG-live för att se hästarna tävla. Gratis denna vecka för att det är ”VM” i V75… Sajten kollapsade och jag gissar att det är på grund av överbelastning. Katastrof!

2. V75 i Jul: I juletider finns en tendens att man äter sig proppmätt på julmat och annat gott. Man liksom föräter sig och ATG har dukat upp till en buffé som kommer sluta i proppmätta lirare! V75 ska då köras 22,23,26 och 29 December. Dom tre sista gångerna på Solvalla…

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.