Staket/Ägg V43


1. Rikstravet: Rejält omskrivet för dagen. Tävlingen har varit iskall under året men dom senaste veckorna har tränarna startat sina hästar frekvent för att ta hem den så jämna tävlingen. Omskrivet av den anledningen och att framgångarna blivit tätare för hästarna. Nu blev det klart med nya tränare till nästa år… Några av våra bättre tränare ska vara med Lennartsson och Kolgjini. Nu får vi se dom tävla med ”lika” material som dom mindre tränarna. Upp till bevis!

2. Breeders Crown: Travsäsongen sprattlar till en sista gång under året. Fina kval idag på Solvalla även om ett par hästar tappat stilen. Exempelvis System Performance och Perfectly Enough. Bättre såg det ut för My Golden, Noble Knight, Disco A.E. och Mermaid Ås. Vi har lite att se fram emot nästa helg på Sundbyholm!

3. V75-Favoriterna: Svanstedt tog en trippel på V75 under Åby’s SM-tävlingar. Det var tre favoriter som höll och det blev jackpot på V75. Även i lördags fortsatte dom betrodda hästarna infria förväntningar och en ny jackpot på 5rätt. Jägersro på lördag och det kan bli tredje raka favoritparaden. Raja Mirchi startar i V75-1 på lördag som storfavorit och sätter tonen?

1. ”Lika bra med skor”: Det finns så mycket floskler inom travet. Den här om att hästen är lika bra med skor eller att det inte spelar någon roll. Den är jag så less på! Varför vill man då köra barfota då och då?

2. ”VM” i V75: Tävlingen är ju helt ok men marknadsföringen är inte bara rejäl utan den är dålig. Kassa reklamfilmer och köpta artiklar… Det lyser igenom!

4 Comments

Add yours
  1. 4
    "Sebbe"

    Det är hingstägarna som betalar, inte hingsthållarna.

    Med det nya systemet då vi har såpass många hingstar att välja på är det en ren förlustaffär för majoriteten. Då flertalet landar under 10 avkommor blir det en dyr historia att delta i BC. Det kostar 15.000kr plus 2% av hingstens pris per avkomma. Sänk huvudavgiften till hingstar under ex. 30 avkommor. Annars kommer BC drabbas hårt i framtiden och tappa prispengar!

    Prispengar hade dock aldrig varit ett problem om spelsidorna betalat för att tillhandahålla(stjäla) ATGs travspel…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.