Staket/Ägg V41


1. Sebastian Thell: Förra veckan var Sebastian K. given på förstaplatsen. Idag är hans namne lika given etta på listan. Förhoppningsvis kommer han framöver stötta oss med lite tips när det är tävlingar på Mantorp. I måndags delgav han sin analys för första gången och det blev full pott! Suveränt! Grattis! Sedan gillar han fransk travsport uppe på det.

2. Per Lennartsson: Äntligen börjar formen infinna sig rejält på Jordanstorp. Två segrar i lördags varav en på V75 med Package Deal. Trippel på Mantorp och dubbel på Sundbyholm. Ikväll på Solvalla är det minst en segerdefilering. Hoppas Financial Dust tränar hälften så bra som Mellby Apollo. Om det beror på att nya förstemannen Mathias kommit på plats eller om AIK-danskens bullar ger glada hästar vet jag inte.

3. Åke Svanstedt: Mest omskriven av travets aktiva under året och har gett några spaltmeter till travsporten… Nu är han väl rätt het för dagen även på tävlingsovalen. Trippel på V75 och en förvandlad Sebastian K. som sopar rent i eliten för tillfället. Svanstedt har häng på att slå fjolårets rekordsiffror! Fantastiskt!

1. Hallsta Lotus: Nu har vi favorithatare skördat fina framgångar ett tag när kallblodsettan tappat toppformen. Det är inte några dåliga förväntningar han har på sig Hallsta Lotus från media och spelare… Nu är kungakronan rejält på sned och frågan är hur man ska minnas hästen när skorna läggs på hyllan.

2. Robert Bergh: Var är Kadett C.D.? Vad hände med Bubba Sting?  Robban har inte haft något lysande 2012 hittills. Formen för dagen är helt ok men topparna saknas verkligen. Förra året sprang stallet in över 28miljoner. Den siffran är man inte i närheten av, det krävs 16miljoner inkört sista kvartalet! Skötaren Karin Nilsson lämnade för Henrik Svensson och hade klart för sig vem som skulle göra ett bra år.

4 Comments

Add yours
  1. 1
    AIK-dansken

    När det gäller Stall Lennartsson så är det en kombo av friska hästar, en skicklig tränare och hårt arbetande personal som ger resutat Mathias är säkert ett tillskott som höjt nivån på Jordanstorp men även Kristofer Axén har enligt honom själv en viss betydelse för formförbättringen i stallet. 6 segrar på de senaste 14 starterna är snygga siffror. Under torsdagen är det rakbanepremiär för Financial Dust och då får vi se om han tränar hälften så bra som Mellby Apollo.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.