Staket/Ägg V40


1. : Sebastian K.: Hos Svanstedt har man inlett hyggligt och priset till Årets häst kan förberedas till honom. Börja rista in namnet för SM går väl inte att förlora. En häst som passar perfekt på Åby. Lär förhoppningsvis gå till vintervila på topp med stora förhoppningar om nästa år. 5 miljoner inspunget på dom fem senaste starterna… Från ledningen, rygg ledaren och sedan en spurt seger i spåren. Någon dödens häst blir han väl inte men rätt komplett ändå…

2. Hans Skarplöth: ATG:s nya VD från årskiftet. Det låter rätt bra i mina öron gällande den nya VD:n. Här måste man ha hyggliga kontakter till att göra en bättre mediabevakning av travet. Sedan lär man väl ha lite vett att uppskatta sina kunder och kunna erbjuda vad som efterfrågas. Jag tror på det här!

3. Favoriterna: Högklassiga lopp på Solvalla i helgen och nästan alla favoriter infriade förväntningarna. Ovanligt och tråkigt för mig som har svårt att spela till låga odds. Nu handlar det ju lite om sport också och den var nog lite ojämn fast med väldigt bra vinnare! Chelsea Boko var en av dom… Snacka om att bara vara bäst.

1. Segerintervjuer: Solvalla hade stoppat in Malmroth i vinnarcirkeln men jag vet inte vad han skulle där att göra egentligen. Hjälpte till att hylla vinnaren med ett par fina ord men så mycket mer gav det inte besvikelse. Skoglund pratade om allt möjligt men det blev bara flum. Tråkiga intervjuer utan direkt känsla. Kan bero på Svanstedt/Melanders dominans och deras oförmåga att svara bra. En glad vinnare såg/hörde jag i alla fall i Ponnyloppet… Den intervjun skötte dock sig själv!

2. Lutfi Kolgjini: Albanen kom knappt till Solvalla trots väldigt fina förstapris samt unghästlopp som ju är hans bästa gren. Lutfi bemödade sig att köra ett lopp på Solvalla där hans styrning El Mago Pellini lämnade lite att önska. Nej Ludde det här är inget bra år… 16 miljoner inkört till stallet hittills och det krävs en spurt på 12(!) miljoner för att nå upp till förra årets resultat.

2 Comments

Add yours
 1. 1
  Stenman

  Ludde kan träna häst!! Men är rent BEDRÖVLIG som kusk och taktiker och pojken hans har ärvt samma körstil…

  • 2
   Henrik Lagerstedt

   Lutfi har väl coolat ner ordentligt i sina offensiva styrningar. Betydligt bättre dom senaste åren och dom där hela upploppet vinsterna med tvååringar lyser med sin frånvaro.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.