Staket/Ägg V36


1. Larsson Stable: Trippel på V75. Snyggt även om den värsta konkurrensen (Svanstedt och Melander) inte villa vara med och göra upp. Till och med Caballion slank undan den sista biten trots risigt trav. Tidigare i år har han ju tappat segrarna de när dom kommit en bit in på upploppet. Det var deras dag helt enkelt!

2. Svante Båth: Det finns en lucka att finna nu när Hans Adielsson inte tränar travhästar längre. Tränaren med den där ruggigt fina segerprocenten… Där har Svante inte klivit fram och täppt till ännu men 21% hittills i år är fina fisken!

3. Noras Bean: Året kanske man lätt sammanfattar i totalt fiasko men hingsten hann springa in 970 000kr innan han blev skadad. Välbetalda starter i år även om den sista kanske gör att han nu inte är ute på ovalen och tävlar. Formula One, Quarcio Du Chene, Yarrah Boko och Tamla Celeber har också fått bra betalt när dom väl startat under året.

1. Delux Håleryd: Har äntrat vinnarcirkeln sju gånger i år. Flitig besökare där bland annat tillsammans med perssons kallblod B.W.Modde och Hallsta Lotus. Delux har sju fullträffar men bara sprungit in 130 000kr. Det är sorgligt dåligt betalt, framförallt i monté…

2. ATG: Dystra siffror, trender och synpunkter gällande spel på hästar. Jag vill ha några glada nyheter från eran kant snarast. ”Hela IT-avdelningen har fått sparken” mailet har inte mottagits ännu.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.