Staket/Ägg V30


1. Lutfi Kolgjini: Han hade bråda dagar i början av veckan med sin egna auktion Kolgjini Sales under måndagskvällen. Trots detta hade han en höjdarkväll på Jägersro under tisdagen. Över TVÅ MILJONER inkört till stallet där stallsegern i Hugo Åbergs med Lavec Kronos smällde högst.

2. Svanstedt/Kihlström: Duellen i Silverdivisionen mellan dom två toppkuskarna var ursinnig. Örjan bakom Greta Töll fick köra rejält för att hålla upp ledningen och första 500m gick efter 10,5 och detta i voltstart. Åke gav sig dock inte utan pressade sig till ledningen med Youpie där första 1000m gick efter häftiga 13,2. Båda ekipagen var slagna tidigt men att man tävlar tillfredställer mig!

3 Ravanelli: Klaus Kerns nyförvärv kan verkligen flytta på sig. Två raka segrar nu och den senaste är minnesvärd. Det sista loppet under fredagstävlingarna på Axevalla var något extra där han drog i hårt tempo långt före fältet. Det höll trots 12,7 första 1000m i sin andra start! Nationalsången efteråt och pisken iväg. Minnesvärd uppvisning under Stochampionatshelgen.

1. Vinnarskallar.se/wp: Det gamla flaggskeppet är skjutet i sank och nu är det nya tider. Den nya sidan är uppfriskande för mig i alla fall även om det finns gott om saker att korrigera såklart. Ändringen blev förhoppningsvis till det bättre!

2. Banljudet: Det var dåligt ljud i sista sväng under Sprintermästarmeetinget på Halmstad men jag vill påstå att Jägersro slog detta i tisdags. På galoppbanan kunde man inte lyssna på en enda segerintervju. Kasst och jag hoppas på bättring till derbyt i höst!

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.