Staket/Ägg V28


1. Anders Lindqvist: Enorm man för travsporten. Nu finns han på twitter och förgyller mina dagar. Det är det bästa som hänt min flöde sedan Jan Timonen i vintras sågade Maharajah längs fotknölarna vecka efter vecka. Lindqvist är överlägsen just nu och bombar på med härlig entusiasm.

2. Kalmars Banreferent: Ingen större undersökning här utan det är bara så att Kalmar har en av landets för dagen bästa banreferenter. Egen stil och han hör man lagom mycket är känslan. Jag är långt ifrån trött på hans egna värderingar och kopplingar till utövarna på travbanan när dom reffas in. Plus plus i min bok!

3. Vinnare gänget osplittrat: Det verkar uppenbarligen finnas plats för alla i Vinnare redaktionens studio. Helt oförklarligt att låta Professorn och Nilsson lalla på lördagarna… Här om veckan satt Nilsson och jönsade bakom en ponnyhäst och mustaschen hjälpte honom med kommandon… Som om en Elitloppsvinnare behövde det. På onsdagarna finns det plats för fyra man i studion… Minst en för mycket! Rensa ut!

1. Financial Dust: Skadebekymmer för våran tvååring och trots att han inte ska tävla i år så är det utelistan som gäller. Riktigt tråkigt att inte få träna för fullt efter behandlingarna och jag som ägare är orolig. Jag vill se honom träna med sina jämnåriga och höra AIK-Dansken vara lyrisk.

2. V86-8: Gång på gång lyckas man inte sända V86-8 live på TV. Katastrof och det är uppenbarligen något som måste ändras! Vakna!

21 Comments

Add yours
 1. 1
  AIK-dansken

  Känns tveksamt att se Financial Dust på en ägglista men det får stå för skribenten. What a fine horse sa veterinären när han fick se honom och jag är inte ett dugg orolig. Han kommer att krossa allt när det gäller.

 2. 2
  Jen

  Oftast mår hästarna bara bra av en liten viloperiod vid den tiden av livet.. Dom växer väldigt mycket just nu och dom måste få en paus och ta till sig allt.. Både psykiskt och fysiskt… Så sluta oroa er och njut av att hästen får vara häst ett tag! Det är inte nu han ska vara fit for fight 🙂

 3. 4
  Limpo

  Attt sätta Financial Dust på ägglistan är fan de SÄMSTA jag sett????? Hur tänkte du nu?? För en gångs skull håller ja med Dansken (inte ofta det händer). Nej Henke var det nån som skulle vara på ägglistan så var det väll ändå Nilsson och Profersson snacka om att hamna fel?

 4. 7
  Ivarsson

  Financial Dust på ägglistan är väl inget att brusa upp sig för (Limpo), en skadad häst är helt enkelt negativt. Men man får hoppas att han är ett stående inslag på staketlistan nästa år när det verkligen gäller.

  Angående Anders Lindqvist så måste man bara älska hans passion för travet! Många yrkesmän inom den här branschen försöker slita sig ifrån travet på fritiden och ha andra hobbys, men Anders Lindqvist verkar vara en travnörd rakt igenom.

  • 8
   Limpo

   Jag brusar upp för att Pajaser som mustachen och Nilsson hamnat på staket medanss FD hamnat på ägg. Snacka om att henke måste ha fått i sig en öl eller två när detta skrevs igår….

 5. 12
  AIK-dansken

  Vad står egentligen staket och ägg för? Jag blir lite vilsen när jag ser vad som hamnar på respektive sida.

 6. 16
  Henrik Lagerstedt

  Småbarnsförälder som man är räcker det att Björn Goop vinner två lopp. Två sofiero i kroppen räcker en bit, tur att Olle inte vann något lopp. Då hade man fått plocka fram en 7,5%.

  Får ta till en ”så ska det låta” förklaring för att rädda det här. Vinnare-gänget bör vara ägg trots att de är i ropet för dagen. Alla inom trav-tv jobbar för fullt i semestertider fast det inte är skäligt.

 7. 17
  Nicke BH

  Det är ägg att Finacial Dust är skadad!

  Känner ni stämningen när namnet skrivs ut? Upploppet! Det utdragna uttalet! Vinnare!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.