Staket/Ägg V26


1. Oracle: Såg snuskigt fin ut när han dundrade hem Kalmarsundpokalen från dödens. Jag vill INTE höja honom till skyarna då motståndet var mycket blekt. Ändå läckert och där snackar man om att vara överlägsen i den högsta klassen för en dag. Melander plussade rejält på banunderlaget och det gör man gärna i vinnarcirkeln. Jag kan konstatera att traktorerna gick hela dagen och med bra fart, det gör Halmstadtravets diton också! Är ingen sulky expert men Melander fick väl sin UFO-kärra gratis mot reklamen han gjorde i vinnarcirkeln med att ta av sulkyn?

2. Lufti Kolgjini: Programmet till Lutfis Sommar i P1 är redan inspelat. Det tog mycket mer tid än vad tränaren trodde när han tackade ja. Ändå ser jag detta som en enorm vinst för travet i och med det här deltagandet. Helt suveränt säger jag före jag hört innehållet. Hoppas Ludde har slitit sig loss och kört sitt race, ett äkta program kan bli klassiskt!

3. Bo Eklöf: Det är inte varje dag en kusk kör finish ett varv för tidigt. Ni har säkert läst om det på andra sajter. Kan vara värt att bilda sig en egen uppfattning. Norska lopparkivet och klicka er vidare till Lördag och V75-1 på Drammen. Vet inte om han hamnar på rätt sida på listan… Jag gillar kuskar som inte sitter fast!

1. Akseli Lahtinen: Ska tydligen flytta tillbaka hem till Finland. Jag har sett rubrikerna och det är katastrof! Jag har lärt mig gilla den offensiva finländaren och han är saknad även hos en sörlänning som sällan ser honom tävla live.

2. Loket: Släpp inte in karln i fler vinnarcirklar! Han håller låda och yrar hela dagen lång visserligen… Kanske bra pris för travbanorna sett till talade ord men ger eksem i mina öron!

8 Comments

Add yours
 1. 1
  Urwäder

  Haha fruktansvärt roligt.. Hade missat det helt! Känns som han hade vunnit loppet om inte det där skett 😛

 2. 2
  Wasan

  Hade jag inte sett innan. Undra vad man säger som ägare 🙂 Bosse lär ju varit trött efter loppet då han jobbade på stenhårt på hästen i nästan två varv 😀

 3. 5
  Pk

  Haha Bosse vägrade erkänna efteråt också att han körde fel… Smått komiskt..

  Loket är ju dessvärre som dom säger folkligt hur han nu F*n kunnat bli de , kom till travcafet i söndags slog mig ner vid bordet och plockade fram datorn öppna jokern uppdaterade sen hör jag rösten..
  Pajasen som dom dessutom bjöd in till V75 när de gick i Norge… Snacka om att få upp julmaten..

 4. 6
  Stenman

  det fyfraldiga levet för Svanstedt efter giftermålet…var en höjdpunkt av denne virrige lille gubbe, hur länge ska han få hålla på och orera fritt?

 5. 7
  Jonas dahlin

  Verkar som om många tror att vi längtar efter att höra dessa 3 herrar orera flera gånger i veckan Loket Hans G och Per Skoglund, Visst de är duktiga, är dom egentligen det, men jag orkar inte höra dom mer, Loket får gärna köra ”PROdagen på Axevalla” med en massa pensionärer, men V75 dagar nej tack, om jag får be, Var det väl använda pengar att flyga Hans G till Östersunds V7a, Är det ATG, eller kanske kanal75, som ligger bakom,
  Säger som Uggla: Jag mår illa, jag mår illa när jag hör ………..

  • 8
   Henrik Lagerstedt

   Loket och Hans G till PRO. Antagligen kunglig status där och publiken förstår inte alla faktafel och svammlet hör dom inte.

   Per Skoglund har blivit bättre.
   Lite tack vara att jag ser mindre travtv och slipper bli fullmatad.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.