Staket/Ägg V20


1. Stefan Melander: Iceland har lallat hem två lopp på Solvalla och är nu inbjuden till Elitloppet. Inte direkt vad han visat hela vintern och han har dragits med i hela stallets toppform. Till och med tränaren själv lyckas i sulkyn frekvent. Friction är ju också hyggligt formstark. Disco A.E. verkar vara en kulltopp, Oracle vann gulddivsionen och Cattis femåring Haraldinho ser ut att vinna fler lopp i år.

2. Malin Löfgren: Nåja! Här hyllar jag matchningen av hästen som gett den enorma haussen chans att lyfta ostört. Vann två lopp över billigt motstånd och fick sin biljett. Sedan  har man filat hemma och endast låtit honom glänsa i ett banjobb. Perfekt osynad inför elitloppet med många ägare och en kvinnlig tränare, drömmen för Tore Fyrand! Detta har gjort att travtittarna nu är hypnotiserad att tro på promenadseger… Helt sjukt, passa på att spela! 6ggr i förtidsodds för en stenklar måste väl vara bra?

3. Avstängningsregler: Det är tuffa avbräck under Elitloppshelgen! Peter Untersteiner, Lutfi Kolgjini och Åke Svanstedt har alla dragit på sig blytunga avstängningar. Det går ju inte direkt att ändra på reglerna nu när förutsättningarna har varit stenklara i många år. Tråkigt för publiken men det ska vara kostsamt att göra regelöverträdelser. Nu kan man bli avstängd i VM-finalen för en företeelse i en vanlig ligamatch, det känns inte klockrent.

1. Örebrotravet: Var på besök i torsdags och det var ingen grym stämning man bjöds på. Det är vid besöken jag alltid blir påmind om hur bra det var när innerspåren var lite missgynnade i autostart på närkeovalen. Idiotisk av Lillis (?) att plocka bort den egenheten som bjöd på spekulationer och som dessutom var en mycket bättre variant av en vinklad startbilsvinge.

2. Per Lennartsson: Det går tyngre för Financial Dusts tränare för tillfället. Det finns inte några formtoppar som håller hur länge som helst. Nu har man kört segerlöst sedan Örebros V75-Omgång. Då vann man dock på V75 så vi väntar med att ta fram motorsågen. Sammanfattningsvis så är det inget stall jag lutar mig emot för tillfället.

5 Comments

Add yours
  • 4
   AIK-dansken

   Precis det jag tänkte förra veckkan när det var någon okunnig som spikade två Lennartsson. Det vore enklare om hemsidan hade två avslag, då har man ju två spikar.

 1. 5
  AIK-dansken

  Dessutom tror jag inte det är något fel på Alvena P. 10.2 går man inte med någon sjukdom i kroppen men den tiden räckte inte idag. Han gör sig nog som alla vet bäst i ledningen också men där ville konstigt nog Timetosaygoodbye köras.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.