Spring Ray överlevde Lunarstorm


Ingen fredagsdrink idag som ni kanske sett och läst då Limpo har tappat motivationen samt orken att leta efter drinkar. Istället kan ni som har travronden kolla in vettiga V75-tips på travrondens hemsida. Gustaf Björck är veckans tipser där, perfekt!

I påskas var vi på Rommetravet och kollade in V75-tävlingarna. Första gången jag var där och något speciellt intryck kan jag inte ge banan. Helt okej men det är värdelöst att ha Loket i vinnarcirkeln. Han är på god väg att utmana Hans G Lindskog i grodjakten! 

Vi fick se Noras Bean leka hem ett uttagningslopp till Olympiatravet. Pliktskyldigt men roligt att se! Limpo var inte på plats men tydligen ska han ta med bandroller och halstabletter till Åby nästa Lördag för att försöka ta igen det han missade.

Vi hann också med ett besök ute hos Fredrik Tengstad och hans stall där solen sken och när man stod i lä funderades det på att bli travtränare… Såg skönt ut att sitta bakom en häst…

Här sitter Fredrik bakom en av stallets väldigt få starthästar Quito Streamline som lunkas ner efter en träningspass. På väg till start är nästan-miljonären och V75-vinnaren Jean Dobel som det dock inte bubblas om i stallet mer än kärleksmässigt. Han ska få känna på det, överträningssymtom är ju som bekant mycket svårt att få bukt med. Det ser roligare ut med unghästarna som är talangfulla, inte 60st vrålstammade tvååringar som Ludde har i ladorna men allt är relativt!

Kristina har ju lämnat informationen om att stoet Love Is ska tas till avel och nu väntar jag på en blogg! Vem blir partnern och hur ser ettåringarna ut som hämtats hem från Gotland?

Spring Ray vann nyligen ett DD-lopp på Kalmar, det är en hjälte det! Mitt gamla nickname på Lunarstorm… Tänkte kolla till kontot men sajten var nerlagd! 🙂

11 Comments

Add yours
 1. 1
  Limpo

  Jag har inte slut på motivation utan vill ha hjälp från er också Ivarsson Henke att hitta en god drink då å då. Jag lovar att inte vara kräsen så shout. Vi kör efter Olympia å kanske har frun hittats ?????

 2. 5
  Axén

  Du har ju fått en drink av mig typ hundra gånger som du vägrar att blanda.
  Jack Daniels + Cola = Hur svårt kan det va?
  /Fredagsgroggen

 3. 6
  Limpo

  Axèn jag gjorde Faumos Cola när dejten var på besök.. Dessutom är det väll inte bara jag som ska komma med önskemål? Henke/Ivarsson kan med komma med idèr? Intesant.

  Dansken jag har kollat Cocktailguiden å finns inget som jag inte testat förr. Dessutom finns inte vissa grejer hemma… Åter om två veckor eller om dansken bjuder in på drink Olympia fredagen ?

 4. 7
  AIK-dansken

  Haha. Skärp dig nu. Cocktailguiden har 150 drinkar som börjar på bokstaven A, sen kommer resten av alfabetet. Massor som inte kräver några särskilda ingredienser. Har ni filmkameran med till Göteborg?

 5. 8
  Marcus Ivarsson

  Hans G Lindskog måste bort från Trav-TV och Leif ”Loket” Olsson måste bort från intervjupositionen i vinnarcirkeln. Enligt mig är det mycket viktigare att få bort den sistnämnda först, det där fanskapet börjar gå mig på nerverna….

 6. 9
  Pk

  Instämmer Ivarson.. Så sjukt jobbig endast , snart ska vi få
  Lite tårar igen om inte Local får vara med i elitloppet i år.
  Värsta någonsin var nog ändå när man har V75 på Momarken i Norge
  Vem kör man dit? Jo patetiska gubben med fjantmustachen.. Nej han
  Och proffessorn och Hans G kan skaffa en egen tv kanal så får dom hålla på med sitt fnissande
  Och här kommer dom !!!!!

 7. 10
  Limpo

  Dansken vi har väll alla mobiler med kamera ? Bara tuta å ha ett uppsnack inför kommande lördags V75omgång? Givetvis med en drink i näven 😉

 8. 11
  Kristina

  Det kommer en blogg Henke, ska bara samla ihop allt som hänt i veckan/helgen och sätta mig ner i lugn och ro i veckan.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.