Spelframgångar


Vi har bjudit på fina tips en längre tid här på hemsidan! Den riktiga fullträffen har saknas men mycket matnyttigt levereras! Helgen har varit väldigt lyckad och jag lyfter fram några ljuspunkter:

 • Patriks Wasa har efter en svacka under våren nu växt fint i värde! Varje lördag i regel kommer tipsen ut och i och med Rakas vinst till 3,49 är wasan så gott som dubblerad. 1999,50kr är ett oerhört gott facit! Snyggt jobbat!

 

 • Limpos Lus blandar och ger i resultat men det är friska vinnarodds när dom väl sitter! Ewe Palema pratade Limpo gott om i en vecka till alla han känner och en hög till okända personer. 6,01 är finfint och att den här Stenströmer hästen skulle vinna V75 lopp har vi sett länge.

 

 • V75-Tipsen gav noll kornor tillbaka när systemet felkomponerades. Det är inget ovanligt men när utdelningen är över 2 Miljoner och ranken ser ut så här: 1-1-4?-1-3-4-3 är det extra tungt! Vi hoppas att några av er läsare hade nytta av tipsen trots allt.

 

 • Dagens Spelidé var i lördags Bara Bäst Bowler (426) som fasnade med vinstkrafter kvar… Lägg hästen på minnet så tar vi dom nästa gång! I söndags kom revanschen då Calvin Cavat spårade runt om till goda 4,79!

 

 • Yason Boko lyftes fram som tipsetta till Forus söndagstävlingar. Det var V65-omgångens överlägset största skräll till grymma 24,75 gånger pengarna! Suveränt! Helt underbart!

 

Hoppas ni förbättrade spelkassan under helgen på någon av dessa vassa tips! Stort beröm till hela redaktionen som gör ett tungt men mycket fint jobb. Snart sitter belöningen där å det grövsta med en miljonvinst på något streckspel! Fortsätt gambla,såga och lyft fram just era idéer.

/Sprintermästaren betald

6 Comments

Add yours
 1. 1
  Lönshultarn

  Snygga tips pöjkar nu laddar vi inför Halmstadhelgen på Lördag tar vi revanch på Chimallen

 2. 3
  Linus

  Keep up the work guys! Alltid kul att läsa vinnarskallar.se både för texterna och för tipsen 😉

 3. 4
  AIK-dansken

  1609 meter och spår 7. Passar det verkligen Chimall T.T.???
  Undrar om inte Caddie Comet blir för svår.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.