Spanien är dom inte bättre???


Spanien premiär spelade i VM igår å tog sig an ett mycket bra Schweiz  som var mycket bra i det defensiva å kontrade in 1-0 i den andra halvleken. Surt sa räven å ja fattar fortsatt ej när man har en av världens kanske bästa mittfältare Fabregas kvar på bänken under hela matchen?? Det förstår ja ej hur man kan, han  skulle gå in å platsa i vilket landslag som helst å va en dominant. Men i Spanien fick han ej chansen dåligt. Nu ska ja snart bänka mig vid tvn igen å idag tror ja det lossnar rejält på målfronten Argentina möter Sydkorea å ja tror att Argentina med Messi i spetsen fixar ytterligare 3 pinnar. Tippar på att det blir 4-0 i den matchen. VM måste komma igång på allvar nu å hända lite mer än vad det gjort annars.  Uruguay spelade igår å var hur bra som helst vann med 3-0 å det lovar gott Forlan var en fröjd att se vilken killer.  Sedan idag tror ja att Nigeria tar en knapp men säker 2-1 seger i sin match å  Lasse får lite lugn å ro.

Signerat/Limpo. Imorgon glömmer ni ej att hålla utkik för då kommer fredagsdrinken.

6 Comments

Add yours
 1. 3
  AIK-dansken

  Naturligtvis ska Spanien slå Schweiz men favoriter ska hatas bort. Det gäller i alla idrotter såväl som i trav. Den mentala ohälsan i Spanska laget visar sig än en gång. Undantag när det gäller att hålla på favoriter är väl Sverige och Danmark men dom är ju aldrig favoriter utom i kast med liten katrineholmare. Den grenen är vi överlägsna i. Två dagar kvar till vi möter Hegerfors mörka avbytarbänk.
  Forza Danmark.

  • 4
   Limpo

   Men va sa ja om Argentina-Sydkorea 😉 Lite skillnad på spelare. Man är nöjd med Kung Higuain. Jag säger som tony g det är fotbollsgodis på hög nivå 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.