Söndagslunk


Tour de ski idag slötittandes framför burken. Den avslutande etappen som även är den  roligaste i tävlingen. Det är längdskidor och en enda stor uppförsbacke skulle man kunna säga. Det är krävande och man hoppas nästan få se någon gå in väggen sista biten.

Dåligt med uppförsbackar på svenska travbanor. Uppförsbacke på spelet är inte ovanligt men gårdagens spelförslag här var inte helt åt skogen. Reagan Ås spikades och spetsade enligt analysen men kunde inte hålla undan för en duktig Gany Du Ling. Sen avslutade en lågklassig silverdivision som Brian Key VANN och det var första segern på 1,5år ungefär. Den har jag svårt att hitta men till kommande veckor tar jag med mig Omega Boko som var tvåa efter startgalopp.

Copper Beach vann guldivisionen efter lugna första 1000m. I Vinnare V75 hade Conrad Lugauer kuskmicken på sig och en kort bit efter mål kunde han konstatera att hästen gått under 1,10 sista 200m och är nöjd med hästen. Hur får han fram den infon? Det är väl i och för sig ganska vanligt att guldhästarna avslutar under 1,10. Copper Beach vann i alla fall med ett nödrop som favorit och det är givet att fortsätta gardera den här ”pyromanen”.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.