Söndag


Känns som att vi närmar oss bättre tider på travet. Första V75-finalerna avklarade samtidigt som det börjar nämnas om framtida årsdebuter på landets stjärnhästar. Nu längtar man bara till att vi slipper det moddiga och kyliga vädret.

Mycket roligt att en av mina favorithästar Vanessa Du Ling fick vinna igår. Såg henne tidigt på Lindesberg och varit trogen henne efter det. Nu hoppas jag Timo Nurmos testar henne i Frankrike någongång  framöver, känslan är att hon skulle passa väldigt bra där och stå billigt inne i klassen.

Blir mycket OS nu och vi får se hur mycket travet får lida av det. Såg på skridskon igår och holländske storfavoriten Sven Kramer kammade hem guldet. Holland är världsledande i denna sport, och något som förbryllar mig är varför dem aldrig fastnat för ishockey? Är det någon som känner till en holländsk hockeyspelare?

Magnus Jakobsson har varit en av mina favoriter i över ett decennium nu, och idag hoppas vi att han spelar sina kort rätt med Uffe Stenströmers Giddman i andra DD-avdelningen.

Vill också tacka Hockeyligan var en trevlig killkväll på Sundbyholm! Keep up the good work!

//Ivarsson

2 Comments

Add yours
  1. 2
    Ivarsson

    Ja, visar man bara stake mot Jörgen Sjunnesson så släpper han direkt. Att gå ner i In April’s rygg var detsamma som att säkra ett andrapris men samtidigt ge upp segern. Skönt att det blev favoritseger i första avdelningen nu i efterhand. Det kommer nya lopp!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.