Som vi gör det…


Som vi gjorde succe på Sundbyholmstravet i fredags. Med glada tillrop å mycket positivt så är de en fröjd att va en del av detta. Var uppe en sväng på resturangen å sam stråla med nåra bekanta som tyckte sidan var en bra grej vi gjort. Det gillade framförallt fredagsdrinken som tydligen gått in i folks hjärtan. Vilket är fruktansvärd kul tyvärr tyckte inte tjejen i baren det när ja skulle beställa  veckans drink. Jag ger gin å tonic en 3a i betyg av 10 möjliga, anledningen till det är att det saknades is.

Travet i fredags var ingen toppklass direkt, men ja hade rätt om en sak vilket gjorde mig stolt att Iceland nummer 5 i den sista v5 avdelningen skulle förlora. Enligt Stefan Melander så vart hästen alldeles för ivrig vid starten å där av kom galoppen. Men som han gjorde det efter galoppen vilken upphämtning, man såg att det är en häst att räkna med i år.

Som ja skrev i torsdags så blickade ja blickarna mot Färjestads travbana denna långfredag. Vilka tider å vilka hästar man fick se där. Ruskigt kul å se, ska bli grymt kul att följa dessa kanoner i år. En som gick mycket bra i årsdebuten på färjestad var Noras Bean som spurtade hyfsad bra å nu blir det troligtvis start på Mantorp på lördag. Vilka lopp det kan bli både i gulddivisionen å i femåringsloppet herregud säger ja bara.

Igår var det dags att bevittna vilken otroligt fina fuxen Nu Pagadi .är Ruskigt fin och  vänta bara tills han är i form, ja skrev här för några veckor sen att det inte fanns någon i landet som kan slå Torvald Palema. Men nu tror ja det å vi har en fin olympiafinal att se fram emot. Vilket lopp det kan bli kommer självklart göra en grundläggande koll på formen hos hästarna å lämna klart på vem som vinner när ja ser startlistorna.

Till sist glömmer ni väll inte bort att boka årets första stora fest? som kommer att äga rum under Elitloppet. Den arrangeras av Hockeyligan å Solvallas Lärlingsförening. För mer info går ni in på TravElit.se . Kommer bli ett sjukt drag där vill ja lova.

Just ja ni glömmer väll ej att på Facebook finns det en grupp för er som gillar fredagsdrinken. Fredagsdrinken med limpo heter den gå gärna med där…

Signerat/Limpo. Som nu ser bara framemot en grym vår.

4 Comments

Add yours
  1. 2
    Limpo

    Nja dt var väll 2 isbitar i men det va ej som ja ville ha det. 😉 ja hade 7 isbitar i min drink igår 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.