Slaskigt


Jackpot på Axevalla!

Var på plats igår mitt i vintern, annars brukar det vara högsommar. Chansen till en fin speldag fanns verkligen. Höga odds här och var… Jag försökte jobba in Sarah Swahn med Amazing Ribb på en andraplats.  Trea och 724ggr:s tvillingen var inte långt borta.

Stall Skaraborgs rixallsvenskan häst Mr Jeowill visades upp inför sina förhoppningsfulla ägare. Ulf Stenströmer visade hästen i ett finfint skick och han var hur lugn som helst. Han menade på att han har förutsättningarna men det krävs en vilja att tävla på banan också. Givetvis är det så! Jag hade glädjetiden 1,17 en bit under banjobbet men den rätta infon är strax under 1,20.

Vinnarskallar redationen jobbade in ett fint travquiz på Vetgirig.nu. Det är inte godkänt ännu men snart så har ni en utmaning att anta!

Fortsätter med lugnt låttema

Jobbade in Aliens Kiss igår eftersom den var en Jackpothäst. När loppet gick i mål visade det sig att en ensam vinnare tog hem hela V75-potten på 67miljoner. Skapligt och han kan tacka gudarna för att Foreign Life ströks 3min före start för hälta. Vinnaren hade alltså fått med Peter Untersteiners häst som förstareserv. Man behöver lite tur för att bli ensam tror jag…

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.