Skvättlätt över plättlätt


Många som inte gillar SJ vintertid!

Tåg hem från Etuna idag 14:09. Väl på Station ändrades tiden till 14:15…………………………………….14:30…………………………………..14:52. Satte mig således i lugn och ro och läste tidningen på ett fik……………………….14:41 Vips brusar högtalarna till och tåget kommer in på spår 4. Snabbt ner i hala trappor för att gå under spåren. Under spåren hör jag visselpipan, passerar ett par personer i trappan med hockeytrunken. Hoppas det är rätt tåg springer rätt in, låter dörrarna ”klämma mig” en gång. Dörrarna går upp en gång, några till hinner på och tåget åker direkt………….14:42 Ser resenärer missa tåget och vi som hann med hade bra puls. IDOITER!

Så onödigt och detta förstörde nog helgen för några familjer. Nästa tåg gick kl 18 mot Katrineholm, det blir en lång resa hem för dom som skulle byta vidare mot exempelvis Göteborg.

Ulf Hörnberg, Generalsekreterare för Svensk Travsport skrev i fredagens travronden en gästkrönika om storloppsdispenserna som nästa år dras in för avstängda kuskar. För närvarande får kuskarna köra till dom största loppen trots avstängning, som exempelvis travderbyt. Roger Walmann och Björn Goop har redan opponerat sig mot dom tuffare reglerna. Här trycker Ulf till dom lite granna och för en gångs skull har han helt rätt. Uteblivna dispenser är rätt väg att gå. Brott ska inte löna sig.

Lutfi Kolgjini spjärnade emot i sin spalt i Aftonbladet, dom största namnen verkar inte vilja släppa storloppen utan lite kamp. Jag väntar spänt på om några aktiva kommer ställa sig på den andra sidan.

Ishockeymacthen i fredags med Hockeyligan mot Plättlätt, var verkligen plättlätt trots min medverkan på isen. Hockeyligan glänste i paradgrenen och det var bara ett lag på banan. Vi vann trots att ”vi” åkte på en skridsko och var mycket ineffektiva. 7-1 helt okört med träningsbalans i en bakvarvsvärmning.

 Plättlättgrabbarna från Örebro trakten har nu 2-2 i matcher efter vinster i volleyboll och innebandy. När jag deltagit blev det vinst i fotbollen och nu ishockeyn.

Henriksson, vilket sheriff han är på isen och utanför! Elegans! Slalomåket som genom motståndarna var överlägset och förnedrande. Drömmål!

Någon som har lite utrustning till salu i juniormodell?! Kul sport!

4 Comments

Add yours
 1. 1
  Limpo

  Haha Henke vad är det för bild på nya lagsidan i fotbollen? Ser ju ut som .7 svåra år ;). Jag dextern bör hyllas idag en snygg spik av mig till 29 procent en får tacka. Synd man missa igår men går fler tåg.

 2. 2
  Henke

  Vilka siffror det är i Innebandy VM 🙂
  Det skulle kunna stått Plättlätt – Hockeyligan här under:

  Estland – Sverige 1-21
  (0-6,1-8,0-7)

 3. 4
  Limpo

  Nielsen. Lugna dig nu DIF tar poäng varje match å det är väll bra sen några förluster det kan man ta på en lång säsong 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.