Skräller det i guld igen?


Kusk-2010!

Niklas Robertsson – ” Sveriges gladaste tränare”. Hade en straffspark i pingisbollstävlingen. Med träningstimmar i garage och bollsinne borde segern vara hans. Nu blev det inte så och det känns väl som om fokuset fällde honom?

Hur som helst går det ändå sämre för ”Gotlands stolthet som är här för revansch”. Roger Malmqvist snackar upp sig till skyarna och sviker varje gång.

Claes Sjöström imponerar istället med snygga segrar. Inga stora gester eller kaxig attityd utan bara klockrena prestationer. Lugn behärskad och framtiden ser ljus ut även på travbanan.

V75 åker till Årjäng på lördag. Det har skrällt tre gånger i guld på raken på hästar vi garanterat streckar på hemsidan vid gardering men det har kort och gott varit fiasko.

1. Cromwell – Per Oleg Midtfjeld
2. Santana Ås – Tom Horpestad
3. Dust All Over – Thomas Uhrberg
4. Beanie M.M. – Torbjörn Jansson
5. Photocopy – Veijo Heiskanen
6. Yorktown Gunner – Björn Goop
7. Scarlets Aino – Hans-Owe Sundberg
8. Frisk´Em – Bo Westergård
9. Rune U.S. – Örjan Kihlström
10. S.J.´s Photocopy – Ulf Ohlsson
11. Lavec Kronos – Erik Adielsson
12. Russel November – Hugo Langeweg Jr

Beanie M.M. blir väl veckans favorit och det är inte klockrent även om han är bra. Årets starter har inte legat på samma nivå som fjolårets andra halvår. Loppet ser mycket intressant ut! Stenströmer var nöjd med Noras Bean i Norge men den fick stryk av bland annat Frisk’Em. Så dansken behöver inte vara ett bortkastat långskott med fel fot?

2 Comments

Add yours
 1. 1
  clichy

  Du noterar väl att Noras Bean hade 40 m galopp i Norge när han fick stryk på målfoto av Frisk´Em

 2. 2
  Henke

  Självklart! Frisk’Em kördes invändigt dessutom och Noras lite i spåren…

  Men Frisk’Em gick förbi Noras över upploppet, hästen har en charmig slutstöt att tillgå om han kommer till från ett omöjligt utgångsläge på lördag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.