Skjut Harry Boy! Han är besegrad av Tazmanien och Sydafrika


Pato spetsade och bara vann derbyt. Så lätt och folk tycker att derbyt var en bra upplaga. Dom övriga var ju totalt chanslösa mot vinnaren. Hela spelkåren är ju kåta på Mellby Viking dock. Vinnartiden var bra och minskar inte tron på ett bra derby. Pato är bara för läcker ett sånt löphuvud räcker oerhört långt men en jämförelse med Commander Crowe är inte schyst någonstans.

Fick mail av ATG i veckan om den stora spelskandalen på Åmål där man kunde spela på loppet efter hästarna gått i mål. Det är minst andra gången i år, en gång är ingen gång men två gånger en vana… Svarta rubriker i kvällspressen och det är väl precis vad som behövs för atg är helt blinda! Dom ligger efter på alla plan men tack vare monopolet har spelet ökat varje år och dom förstår inte. Rubrikerna kräver aktioner från spelbolaget men det blir ju en onödig uppförsbacke för travsporten. Sen försöker man i mailet framstå som hjältar för att man betalade ut pengar för efterspelen. Ingen goodwill hos mig då man bara tar av andra spelares pengar ur potterna. Man tror inte särskilt gott om sina blåsta kunder som spelar på hästar.

Det värsta av allt är det jag läste i travronden. ATG försöker begränsa antalet enkelrader på dom stora streckspelen. Idioti! Vinsten ska vara att streckprocenten hålls lite realistisk vid jackpotomgångar typ? Det för att spelnarkomanen Harry Boy ska fortsätta ha sin föråldrade systemuppbyggnad som bygger på streckprocent? GE UPP! Publicera inte streckprocenten i första hand, byt ut mot insatsfördelningen som ger en mer ”korrekt” bild av hur hårt betrodda hästarna är.

1. Lägg korten på bordet från Elitloppshelgen.
Hur stort var systemet och när lämnades kupongerna in?

2. Sluta upp med streckprocenten helt alternativt lägg den i skuggan. Skippa i alla TV-sändningarna om den ger en inkorrekt bild. Ändra Harry Boys succéformel och inse att han nu är besegrad trots många miljarder inspelade.

3. Förbättra alla sätt att spela på trav. Prioritera internet sedan appar och mobiltelefoner.

4. Sluta tvinga på folk saxbanor som vi inte vill se i ATG-Live. Valfrihet.

 

Man kan fortsätta en bra bit till…

Hade det inte varit för dom fula spelbrickorna med Jan Bylund hade jag gått över helt som passiv bingolottospelare.

Ska man inte samla ihop till en V86-jackpot per månad? Se till att det är bättre travsport den veckan och mer pengar att spela om.

1 comment

Add yours
  1. 1
    Bengt O

    Helt rätt! Hoppas ATG läser detta och förstår att det jäser ute bland spelarna. Komplettera sedan med att minska ner på antalet extra V75 så tror jag att man är på rätt väg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.