Skaplig vecka å snart sparkar vi igång festen.


Det är en skaplig vecka vi har framför oss med midsommar å sill å nubbe på menyn för dom flesta.  Sen så är det ju faktiskt så att vi sparkar igång ett travmeeting för oss på vinnarskallar.se, så det är bara att komma fram på bannorna å sammspråka lite plus är om du är tjej å singel ;). Det sägs att vi ska besöka dessa banor i juli Sundbyholm-Halmstadtravet- Axevalla. Chefen Eriksson åker redan nu på torsdag ner till kalmar för att fira midsommar å va på plats då Viola Silas å Chimall t.t bara vinner.  Sedan kanske det blir en tripp till Hockeyligans golfturnering med inte för att ja spelar golf men för att mingla runt lite. Vi på redaktionen är nu oerhört peppade för att detta kan bli tidernas sommar å att vi hoppas att solen är med oss.

På tal om något helt annat Spanien lekte fotboll, eller David Villa lekte fotboll som han gjorde det 2mål men Spanien kunde ha vunnit med större siffror än det 2-0 som det vart nu. Ja är övertygad om att Spanien tar sig vidare å sedan kan vi få  en skaplig åttondelsfinal. Ska ja va petig så är ja något skeptisk till domarna i VM dem var bra i början men nu på slutet är det ju katastrof . Jag menar för när Slovanien-Usa spelade kunde det ha blivit fem straffar  istället för ett bort dömd mål för Usa.  Nu siktar vi mot fler mål i VM å det känns ju som det har lossnat rejält såg ni Portugal igår?  7-0 kul å se dem leka så där bra som dem gjorde men motståndet var väll inte av högsta klass.

Nu siktar ja på en dag i solens tecken å en del annat. Drinken spelas in idag men den läggs ut som vanligt på fredag så ni kan vara lugna.

Signerat/Limpo. Skaplig sommar å Uggla må va kung på att skriva trallande låtar.

5 Comments

Add yours
  1. 1
    AIK-dansken

    Och jag är lika övertygad om att spanjackerna får högst en poäng mot Chile och lämnar Afrika som loosers.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.