Skaplig helg å nära storslam på dubbeln.


Det var en skaplig lördag som averkades i helgen. Tiden gick grymt fort å vi på redaktionen hade mycket roligt. En del kanske för roligt:) vilket kan vara av de positiva slaget. Jag å andra sidan tok det lungt parkerade i 4e invändigt å liftade med. Eftersom ja hade tänkt fira mer efter att youpie vunnit som han gjorde i lördags som ”limpos lus”. Kan snart vara dags att byta ut Malmqvist i vass eller kass å sätta in mig istället ;). 17.52 var oddset å det var grymt bra, jag lirade en dubbel med spik youpie samt en v75 med denne spik. Hade vart riktigt snyggt  om khilström vunnit dagens dubbel 1. Men istället vart det fel Örjan kom 3 å där gick luften ur mig. Jag valde fle lir skulle spelat vinnare istället. Men hoppas ni som rygga lirade, hade vart kul å sätta dubbeln men vi tar nya tag. Men om ja ska ta å resumera lördagen i sin helhet så är de världsklass, eller som ”chefen” sa dålig klass på loppet det finns alltså inget mellanting :). Men i vilket fall vi ja passa på att tacka ni som kom i lördags å ja lovar att vi snart gör om detta. Å Ivarsson då ställer du cykeln hemma.

Det vart ett bra lopp för mig då ja fastna med rubbet sparat å det behövs till kommande derbyhelg som snart är här nu trissar vi upp denna helg å siktar högt som vi gjorde förra året då ska det gå vägen. Nu siktar ja på en vilo dag efter morgonens träning å återkommer med nåra tankar om v75 å kanske att det ryktas om är tillbaka på torsdag.

Signerat/Limpo. Skådespeleri är för amatörer. Här kör vi äkta vara.

6 Comments

Add yours
 1. 3
  Pelle

  Hej
  Jag vill bara gratulera er till en bra och rolig travsait satt dd idag tack vare er. Kör hårt så hänger jag med.

  Mvh Pelle

 2. 5
  Pelle

  Du ”måste” skärpa dig med fredagsdrinkarna, alldeles för ovetesnklapligt. Köp dig ett spritmått (finns på cervera och Ikea tror jag) och is på påse, två kg is kostar ca 35kr hos en välsorterad handlare. Till sist måste jag påpeka att det är gin och tonic som gäller. En del gin två delar tonic och massor jag menar massor av is för att avslutas med en citronskiva. Tro mig när jag säger att detta är väl beprövat.

  Mvh Pelle

 3. 6
  Limpo

  Gin å tonic har vi redan haft i detta program. Den serverades från sundbyholm. Men ja lovar dig pelle att jag ska bättra mig å berätta måtten ;).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.