Silly Season…


Det surras friskt nu i fotbollsvärlden. Vilka ska värva vem å var kommer den beryktade zlatan att hamna ?. Mitt förslag å påstående vart Zlatan hamnar är givet. Jag tror att han blir kvar i Barcelona, för trots allt gjorde han en hyfsad säsong i Barca. 

Läste precis om ”mitt”  lag Real Madrid att det nästan är klart med mittfälltaren Steven Gerrard. Kan vara helt osanolikt om det går i lås vilket mittfält Real skulle ha då. Med Kakà-Gerrard-Xabi Alonso, det är ögongodis å om Mourhino får ihop ett lag av real å dom kan spela bländande fotboll. Ja vill helst se att Real värvar Maicon som högerback så vi får en bra sådan för ramos är bäst som mittback. Men ja håller alla ögon öpnna under silly season å ska bli kul att följa med så mycket som går i det.

Nog om ”Löjliga Säsongen” Nu lite trav å ja tänkte bjuda på en stenklar till helgen. Har kollat igenom listorna å ja bara undrar hur den gode Westholm ska kunna torska med Annicka?  är det inte så att det är spets å slut där?. Min form är på väg uppåt å ja ser ingen annledning till varför det ska gå sämre denna helg en förra?  Jag tycker Annicka har en bra chans att leda runt om. Nu gasar vi Westholm. Det är bara önska kretsen kring hästen all lycka på lördag. Fler drag lär komma på fredag under fredagsdrinken håll utkik.

Signerat/Limpo . Som siktar på en rätt rolig sommar….

4 Comments

Add yours
  1. 3
    Patrik

    Men om det är filma det går ut på så är väl Real laget att gå till. Dom har ju bland annat kungen av filmningar och sedan Ronaldo kom så tycker jag även övriga laget har höjt sig ett snäpp. Nu för tiden så ligger dom ju mer i gräset än står på fötterna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.