Sett från mitt sätt.


Noras Bean vart tvåa i gårdagens lopp.  Han fick en perfekt resa å borde ha gått förbi, men Yield Boko var för bra å sträckte på sig sista biten. Nu har Noras Bean 5 stycken 2a platser. så jag undrar hur står det still med stridsmoralen den sista biten?  Han kunde inte ha fått en bättre löpning än den han fick igår å bord ha vunnit. Nu ska sägas med att jag ej varit i kontakt å pratat med Stenströmer om detta loppet men det kommer jag att göra under dagen. Men att det är en bra häst råder det inga tvivel om.

Maharajah. Vilken j-vla prestation hästen gjorde igår från dödens med öppning på 1.10 å sedan leka med dem sådär bara är få förunnat å jag lyfter på hatten. Fransmänen får se upp här kommer kungen å ska leka med dem nere i Frankrike. Den som snackar om att Maharajah inte skulle platsa på franskmark kan dra nått gammalt över sig. Jag tror nämligen att han kommer att platsa som handen i handsken alltså perfekt. För detta är en häst utöver det vanliga å vi får hoppas att formen är bättre till nästa start å han får träna på å fortsätta matchningen mot Prix D`Amerique. Det blir spännande att följa detta monster å se vart det slutar. Den som lever får se.

Frillan Filliokus. Var ju bara bäst i lärlingsloppet när hon blåste runt dom. Det andra hästarna såg ut som statyer när Frillan kom farandes å blåste ner dem. Mycket imponerande å formen verkar vara på intakt ska bli mycket kul att även få följa hennes framfart nu i vinter. Lyfter även på hatten för Kenneth Haugstad som jag tycker är en mycket duktig kusk oftast underskattat men kanske får han sitt erkännande inom kort.

Jag hade en kontakt på plats på jägersro igår som sade att det var dansk tema å det bjöds på pölse å röd korv till den som ville ha ett mycket bra grep av jägersro för att locka med detta för att dra mycket folk. Å det var en hel del folk på plats igår å det är väldigt roligt att det är mycket folk även i dessa dystra tider när hösten knackar på dörren.

Igår satt jag även å såg Milan–Juventus vilket var en mycket spännande match. Det var högt tempo å bra spel stundtals  Juventsu vann matchen med 2-1 efter mål av Del Piero denne legend som nu gjort otroliga 200 mål totalt 199 i Juventus-tröjan å 1 i Padova -tröjan. Det tycker jag är mäktigt att man kan ha den kvaliten som den mannen har å leverera säsong efter säsong är få förunnat. Jag ställer mig i hyllningskören.

Nu laddar vi upp inför breeders crown veckan som kommer bli otroligt spännande att följa med dess evenemang. Praatade med trummslagar-glenn igår som var överladdad å visste inte vart han skulle ta vägen.Vart kommer detta att sluta spännande vecka att se fram emot minst sagt.

Signerat/Limpo. Som siktar på en skaplig vecka…

6 Comments

Add yours
 1. 1
  Linus

  Ja man ser klart och tydligt att Yield sträcker på sig och visar lite vinnarskalle medan Nora inte ens försöker. Sett det ex antal ggr denna säsongen att så fort Nora kommer upp jämnsides eller en hals bakom så är den nöjd där. Har sjunkit som fan i mina ögon då det jag avskyr mest är just sådana hästar, som spelar måste jag tillägga!

 2. 2
  Limpo

  Linus. Tycker Noras var grymt bra igår. Jag har varit i kontakt med Stenströmer för en kvart sedan. Å jag håller med honom om att han ej startad på 6 veckor å bara jobbat 1.18 i jobb å nu går han 1.12 när det är start. Så han behövde loppet i kroppen. Å det är inget fel på stridsmoralen utan det beror på att han har mött elithästar hela tiden nu å komma 2a i dom loppen mot bra hästar är inte illa pinkat.

 3. 3
  Henke

  Jag tycker Noras kämpar hela vägen till mål. Han ser ju inte ut som en vinnare någon gång, även om förväntningar var seger med det löpningsförloppet.

  Vinner Noras Bean, så flyger 7rätt i sista sväng när Space Hoss galopperar bort segern. Hade varit tungt!

 4. 4
  Linus

  Visst är det en bra prestation efter vila men jag tycker också se mig ett tecken på att det där sista för att bli nr 1 i de största loppen fattas. I lördags hakar den på och går lite i närkamp med yield. Men när den börjar få klorna på han så sträcker yield på sig och Noras verkar nöja sig. Går i te enbart efter detta loppet såklart och självklart måste man tänka på att den möter eliten! Men tycker mig se en tendens. Det är bara upp till Ulf och Noras att motbevisa mig 🙂

 5. 5
  Ahla

  Hade 6 rätt i lördags med spik på Noras Bean… Var riktigt surt. Kostade en minst 300.000 kr 🙁 Så flyger man på Yield Boko som man hade spikat i Jubileumspokalen… Hade varit riktigt gott och klappa in dansken i sista… Börjar få mardrömmar om dem j..la hästarna. Varit riktigt nära både 6 siffrigt och 7 siffriga belopp på V75 men aldrig fått sätta spiken i kistan!

 6. 6
  Linus

  I hear you brother, missade också bara på Noras… V75an, V4an, ett fett vinnarspel… Kanske därför man lackar lite extra på den.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.