Ser fram emot en spännande vecka..


Vilken vecka det kan bli. Vi startar idag med ett besök på hemmabanan Sundbyholm, sedan drar vi vidare ner mot skaraslätten där det vankas toppsport. Tänkte därmed passa på att bjuda på nåra vinnare till veckan som kommer.

Idag på Sundbyholm tror ja en hel del på nummer 9 Macho Gossip. Han var lysande senast på Sundbyholm då han blåste ner dem. Han kommer med toppform å ja hoppas att han tar hem avdelning v65:4. Jag kommer spika å hoppas att det blir hårt tempo hela vägen nu kör vi ”Hockey”. I den v65 avdelning 5 har ja nummer 2 Calammara Donna. Tyvärr så trodde Bengt-Erik-Larsson på hon ni vet mannen med mustachen. Men va gör väll det ja tror örjan tar spets å sedan är loppet slut.  Jag kan dessutom bjuda på en rak dubbel Calammara Donna mot Alvena pampas får vi 7 ggr ?

Sedan drar vi vidare som sagt mot Skaraslätten å härliga Stochampionatet. Där har ja hittat en klar nummer 3 Noras Bean hur ska han kunna torska om han kommer till spets? Triton Sund då säger ni ja om han hade haft toppform å ett bättre läge kanske.Men nu ser det ut som att ja tänker spika Noras Bean hoppas Uffe ställd i ordning.  Sedan i avdelning 4a på v75 tror ja att nummer 10 Casher bara vinner det långa upploppet kommer att gynna honom som handen i handsken. Det var lite tankar om lördagen som ser mycket spännande ut. Axevalla ska vara glada att det vart sådan här bra klass på loppen å att det framförallt ser mycket spelvänligt ut.

Nu siktar ja mot en hel kväll på sundbyholm å återkommer vid hemkomst med hur det gick för oss. Just senare i veckan kommer startlistan ut till Axevallahelgen vilka som åker. Håll utkik så hörs vi å ses vi på banorna.

Signerat/Limpo

2 Comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.