Sanity


Förra årets vinnare i Rixallsvenskan Sanity ser på lördag ut att vara omgångens V75 spik om man får blanda in känslor och läsa travronden lite snabbt. Malin Löfgren grät tårar när hästen köptes tillbaka till stallet vid höstens auktion förra året. Det är klart en sån här fin häst berör.

Love You som pappa och Mack Lobell som morfar är väl onekligen en bra stam i dessa tider. Spår 2 över kort distans kan inte väl bli bättre? I senaste starten vann hade han mod att från dödens segra mot kullkamraterna. Limpos stochamponatsvinnare Jullan var med i det slagna fältet. Hästen står perfekt inne i klassen och Malin Löfgren andas optimism. Hästen är mycket segervan med 9 vinster på 13 starter och har tre lopp i kroppen efter vila. Vad kan gå fel?

Jag tror att man inte ska dra för stora växlar på det senste loppet där Jullan måste varit sjuk och resten var bleka. Caddie Eagle var undantaget för han spurt över upploppet var mycket bra och är loppet en meter till vinner han med ett huvud ungefär. Det där upploppet kan inte gått i särskilt högt tempo för Sanity och jag ska under veckan försöka hitta bra motbud. Caddie Eagle startar imorgon på V64 och där kanske vi får lite hum om hur bra senaste insatsen var.

Just nu vill jag FÄLLA.

Hur gör ni?!

3 Comments

Add yours
  1. 2
    Ivarsson

    Måste hålla med ”Dansken”. Vi såg redan i höstas hur många meter det skiljer mellan dom här två hästarna… 🙂

  2. 3
    AIK-dansken

    Ja, Alvena Pampas krossade Sanity från dödens och var 20 meter före i mål. Repris på lördag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.