Så SKOJ!


Hockeyturneringen i torsdags i Eskilstuna med travfolket var/är mycket uppskattat av mig. För första gången spelade jag ishockey och jag skrattade mig igenom hela turneringen trots att min totala tid med pucken bara var någon sekund. Jag var en av dom sämre men det fannns spelare i min egen klass… Trots att man är kass fyller man en funktion på plan, att vara där i alla fall.

Grabbarna bakom turneringen Marcus och Magnus sköter verkligen sina kort rätt och att arrangera uppskattade evenemang klarar killarna utan problem.

Mina förväntningar var inte höga men upplevelsen översteg dessa pisslätt! Ordning och reda, utrustning och en mycket fin inramning. Det har lagts ner mycket tid på musik och många andra små detaljer. Toppengod mat med lunchplatser trevligt belägna. Är mycket glad att jag fick vara med och spela. Stort tack!!!

Ni klarar av det travbanorna inte mäktar med fullt ut, att få kunderna att stortrivas! Det är väl inget stort steg kanske men Eskilstunas travbana bör givetvis låta er arrangera Hockeyligan/Travelit:s travdag på Sundbyholm en tidig vårdag! Tänk lite mer utanför ramarna, att dra dit en gammal schalgerstjärna som sjunger två bitar har vi prövat ett par gånger…

Finns lite mer bilder och kanske nåt kortare klipp framöver som kan vara skoj att se. Glädjen som fanns i vårat travfanslag kan komma att smitta av sig en trist novemberdag!

Dagens förlorare: Stefan Person

1 comment

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.