Ruskigt tråkig travhelg


Kan väl inte bli så mycket mer ointressant? Bergsåker kör V75 och Umåker arrangerar söndagens V65:a. Bara tacka gud att det för tillfället pågår Olympiska Spel så att det finns annat att fokusera på. Helt klart är det en roligare travvecka som vi kliver in i med Romme som nordligaste DD-bana. Norrlandstravet under denna årstid är absolut ingen bra reklam för sporten, och inte heller spelet känns lockande när klassen på loppen är som dem är.

Så efter en, bortsett från ett litet V75-system, spelfri helg är det bara att börja gnugga startlistor igen. Enligt mig kommer veckans säkraste vinnare redan idag måndag. I V5-epilogen på Färjestad startar Mange Jakobssons sin Credit Fayline . Detta är en väldigt bra häst i grunden och ska vara överlägsen i detta gäng. Magnus missade att bryta Färjestads tråkiga rikstotosvit i lördags med favoriten Mill Nitro, och känslan är väl att det var hästens chans att verkligen få en V75-seger. 20 mars anordnar Färjestad V75 och då tror jag Credit Fayline kan vara hemmasegraren dem suktat efter länge nu. Första steget mot den segern tas med en viktoria imorgon.

Som det känns nu är City Hall en spik från framspår i V75-finalerna på Åby, men det handlar om ett mycket långt meeting  och är väl bäst att avvakta i fall det kommer med någon kanon. Men lika bra att vara tidigt ute i tankarna 🙂

/Ivarsson

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.