Rocky Race!!!!


Ni som brukar följa fredagsdringen, vet nu i detta laget att ja även leverar en vinnare under rubriken ”Limpos Lus”. Igår så small det till Rocky Race ledde hela vägen för Leif Witasp å segern blev plättlätt. 3.17 var vinnaroddset å det är skapligt bra, men hade hoppats på lite högre odds. Men nu får vi hoppas att formen håller i sig å att ni följer ”Limpos lus”.

Det har vart en händelserik vecka för mig. Mobilen har gått i ett å i torsdags small det till då trav365 ringde mycket uppskattad. Å en bra pratstund senare så är man nu trav-limpo med svenska folket. Vilket känns oerhört kul å inspirerande. Vi får se om det leder till att ja snart har en dam vid min sida ?

En annan sak ja har tänkt på är hur vi ska förbättra fredagsdrinken konceptet. Jag har några idèr som ja tror kan fungera. Varför ej ha två avdelningar med 6min drink å 6 min ”kallprat” där man går igenom veckan å delar ut limpos lus medans i den andra så blandar man drink å pratar om diverse små saker ? Jag bara funderar på hur vi ska göra det bättre. Ni får gärna komma med förslag  om hur ni vill ha det bättre.

Igår hade vi en liten happening ute i det mörkatse skogar norr om staden Katrineholm. En lyckad tillställning minst sagt. Bra mat å bra sällskap så blir det perfekt. Jag vill passa på att rikta ett stort tack till familjen nylin/öberg för en mycket god mat bra jobbat. Hur fotbollsmatchen som var på dagen gick borde vi inte snacka så mycket om men vi torska tyvärr med 1-2  vilket var surt. Men vi tar nya tag å tar hem kristallcupen nästa år :).

Signerat/Limpo. Som inser att idol är svårare i år en på många år? Plus att Rocky var kusen som gjorde en bra dag igår 🙂

2 Comments

Add yours
  1. 1
    Thomas

    Bra ide till drinken tycker jag. En annan detalj är att fixa ut isen ur plasten innan ni börjar filma 😉 Keep up the good work!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.