Resultat V64 Utmaningen!


Slutställningen i V64 utmaningen efter 10 omgångar:

1. Hockeyligan 44 rätt

2. Patrik Fernlund 43 rätt

3. Vinnarskallar.se 40 rätt

Först och främst vill jag tacka travelit.se gänget som gjort tävlingen möjlig och genomfört den på mycket bra vis! Sen kan jag bara gratulera vinnarna Håkan/Wille i Hockeyligan som tagit en spets och slut seger. Snyggt jobbat och ni är värdiga vinnare! Det finns en segerintervju att läsa på deras hemsida där dom får glänsa lite. Fernlund tog också en tappstart men hämtade ikapp duktigt men snubblade på mållinjen som klar tvåa.

Vill ni inte höra bortförklaringar till tävlingen kan ni sluta läsa här…

Hela tävlingen av genomsyrats av dålig utdelning och många jackpot omgångar för att utdelningen har varit för enkel. Med 500rader att spendera på en V64 omgång med så många favoritvinster har man stor chans att ha många rätt. Att hitta skällvinnare man inte tror på är inte svårt och som tävlingen avslutas förstärktes den analysen.

Hockeyligan vann sista omgången på att man fick in vinnande Growup som reserv på turordningen. På systemet hade man 5streck och inte med den här lovande grabben som vann från dödens sista biten. Vi på vinnarskallar hade honom som andrarankad och med på 3hästar. Med så många rader får man med det mesta steckvärda helt enkelt…

Vinnarskallar redaktionen anföll hårt från första stund med fräckare spikar och en tuffare systemkonstruktion. Det var helt fel taktik att spela med i en sådan här tävling… Jag själv tar på mig en stor del av förlusten, jag spelar helt enkelt för radikalt och chansar mycket mer än vad som är nödvändigt med dessa förutsättningar.

Vi fortsätter på samma offensiva stil och hoppas att ni läsare har mer sans. Vi levererar många bra drag som hjälper er på vägen, ni får avväga när vi gått över gränsen i spelstil så har ni slagkraftiga system!

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.