Resultad Sprintermästarveckan..


Vilken vecka det blev nere på västkusten. Kan lova att ja kommer tillbaka nästa år.

Här kommer resultadet på ´vår interna sprintermästare.

1,Linus ”Mingelkungen”Wallin. Minglade var kung på dansgolvet sista kvarten i lördags. Men hade också en kort galopp under fredagen å missade tylöhus då. Men vilken upphämtning till segern klockade 1.07 sista 1000, å visade upp en härlig skalle. Har snart blivit kändis inom travsverige pga sitt medverkande på sommartravet.se å genom fredagsdrinken. Minglade dessutom med per gessle på torsdagen. Överlägsen segrare trots galopp.

2.Henrik ”Chefen” Eriksson. Var mycket stark från spets minglade på bra i dagarna fyra å var säker. Har prickat formen lagom till kommande resor. Kort distans var ingen hit men ryggen på ivarsson var det bästa han kunde få. Över längre distanser så blir han livsfarlig. La bort för mycket krafter på vägen i all stress å därav räckte de ej ända fram till seger.

3.Patrik ”wasan” Olsson. Hade en dipp mitt under resan när vi andra drog till stranden å solade å bada så stannade herr olsson hemma. Men kom tillbaka efter den korta gungan. Drack för dåligt med vatten å annat för att nå en högre placering. Men räkna med han i framtiden på kommande resor. Nästa start för Olsson blir Stochampionatshelgen som kan komma att passa mycket bra då han är bättre på längre distanser.

4. Marcus Ivarsson. Tog ledningen direkt i onsdags morse å visade vart skåpet skulle stå. Men sedan händer det som inte får hända. Halsinfektion å han föll ihop totalt var med endå hela vägen. Men gjorde annars helt okey lopp kunde ha kommit högre upp han med om det ej vart för halsinfektionen. Ivarssons nästa start är Stochampionatet.

Det var listan för denna gång nu siktar vi mot nya mål. Signerat/Limpo.Som lyckades med att sätta dit Spanien i fotbollsvm uitan badkarskörning.

5 Comments

Add yours
 1. 1
  Henke

  Limpo pratade med Gessle så segern kanske nog rättvis…

  Det är som att få Royal Flush i poker. Det spelade ingen roll hur mycket vi andra kämpade på!

 2. 2
  Limpo

  haha Ni med kunde snackad medc han men ja som är mingelkungen tog täten. Synd bara att ej foto finns ;). Per går ju numera under namnet pelle gessle 😉

 3. 3
  Ivarsson

  Kände tidigt att jag saknade det där rätta klippet i steget och tog upp 500 kvar. Nu blir det att finslipa formen och med lite utrustningsändringar (?) kommer jag krossa motståndet i Skara?

 4. 4
  Henke

  Värmen kändes som en stor fördel för mig men räckte trots det inte ända fram. Knappast lika bra förutsättningar i Skara.

 5. 5
  Limpo

  haha ja fyfan vilken resa det blev… Ivarsson om du krossar motståndet i skara som du bör göra då ja hört från stallet att ni var mycket nöjda å kommer rycka skorna till skara stämmer detta ? Ja då blir du hyper farlig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.