Resultrad Elitloppshelgen 2010!!!


Nu kommer den så efterlängtade resultad listan från Elitloppshelgen.

1. Jonas ”Rookien” Khan. Visade upp rutin som han hade sett å vart med i flera storlopp. Var ruskigt bra startsnabb, stark å visade verkligen att rookie kanske var fel att nämna på han men som han gjorde det. Han sa att han jaga matlapp innan loppet å det vart ju succè direkt. Hoppas denne Elitloppsvinnare kan vara med på fler resor då får vi andra se upp.

2. Eric ”Fuxen”Hjelmberg.Lysande spurt från bricka 15 rundade många redan i lördags kväll då ölen flödade å han visste exakt hur han skulle lösa spåret. Det var bara köra rakt fram å dra nåra napoliberättelser så var saken klar. Fuxen gör alltid bra lopp under dessa stor helger ett dilema var att han ej vågade köra värsta reffet men en stark spurt å han blir livsfarlig från ett bra läge nästa start.

3. Marcus Ivarsson. Spurtade liksom ”Fuxen” sylvasst. Bjöd på hästar på auktionen å visste att det var bra att ligga i dem perfekta ryggarna å spara krafterna till hans perfekta distans 1640 meters loppen då han är som bäst. Inga sömn problem denna resa men hans stora mål i år är sprintermästaren då han ska va i absoluta toppform. Körde värsta reffet å ja blir inte förvånad om han går vidare till kvartsfinal.

4a. Henrik ”Chefen” Eriksson. Halsinfektion i kroppen gjorde att det bara vart en 4e plats nu blir det karantän 2 veckor. Sedan blir det start igen hälsar man från stallet å det verkar som om Eskilstuna är nästa start för denna stådliga hingst. Det sägs från stallet att det stora målet är derbyt i höst där det är favoritdistans å inga pollenbekymmer. Men kan han gå barfota i september?. Chefen blir iaf att räkna med frammåt sensommaren/hösten.

5. Patrik ”Wasan”Olsson. Sömn problem inför i fredags å det fortsatte hela helgen 3 timmars sömn på denna helg. Var förlite. Men visade upp stort kunnande å smög med i tredje par invändigt å gjorde det ruskigt bra. Var nöjd med hotellet å allt var kalas. Visar att sprintermästaren är favoritdistansen men även derbyt i höst är en seger han ska åt. Nu väntas vila en månad sen blir han livsfarlig.

6. Linus ”Limpo”Wallin. Startsnabb första ölen öppnades redan innan klockan slagit 9 i fredags morse omstart skrek kollegorna. Men det skulle visa sig att det var nått som inte stämde denna resa. Kolik ryktas de om då han ej kom till start i lördags kväll. Var ett passivt upplägg redan på fredagen för att bibehålla krafterna till lördagen men felfri avgick han å nu väntar karantän även för denna hingst. Siktar här näst på att starta i Eskilstuna då de är hemmaplan om allt står rätt till. Stallet menar på att han kommer komma igen å visa vart skåpet ska stå.

Det var lite om helgen nu blir det preparè å vila resten av juni då fotbolls vm tar den största tiden. Mitt tips är Spanien mot Eifenbeenskusten i final.

Signerat/Limpo. Som nu siktar mot en skön vilo dag.

7 Comments

Add yours
 1. 3
  Limpo

  Hahahahaha. Provlopp å kvalopp kör man om man missar tredje starten det vill säga sprintermästaren ;). Missar ja nån av dagarna där så blir det provlopp hos nån i stan eller på lilla krog 😉

 2. 5
  AIK-dansken

  Vi får väl avvakta måldomarnas beslut får vi se. Danmark kom ju bara fyra i EM för dåliga låtar. Nu tar vi GULD i fotbollsVM i stället.

 3. 7
  Limpo

  Ja men endå ha bricka 15 å spurta sylvasst är starka papper?
  Undra ja om du hade vart tvåa utan halsproblem 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.