Resultad derbyhelgen 2010.


Jag då har vi dem här med 800 meter från mål. I spetsen sitter nummer 2 Marcus ivarsson han har startat loppet mycket bra å sitter i ledningen tätt där bakom har vi en hårdtuggande Henrik ”Chefen” Eriksson som har travat i dödens mest hela loppet. I rygg på ledaren har vi wasan som ser ut att ha mycket krafter kvar. I andra par utvändigt har vi Linus ”Mingelkungen” Wallin. Så där lät det lite under helgen nu ska ni få facit hur det sluta. Luta er tillbaka slå på henkes klipp å sätt er in i hur det har vart under helgen :).

1.Marcus Ivarsson. Helt oslagbar under fredagen gick in i en pelare på vägen hem från etagè å tog en taxi ett kvarter. Ivarsson hade verkligen prickat formen till detta derby å var grymt på g. Nästan övertaggat på morgonen redan å vart ju knappast sämre av att dricka 7.5or å dynamit. Lördagen var han inte lika vass men detta räcker väll att vinna på. Lördagen avslutades redan halv 4 vilket var ett svackhetstecken men han ska ha en stor eloge inte m¨ånga som klarar Ivarssons presstation.

1. Patrik Wasan Olsson. Delade första platsen med Ivarsson  vilket måste kännas extremt skönt. Hade en ruskig formtopp på lördagen har ej sett denna form hos ”Wasan” på ja vet inte när snacka om att prepare styrningarna under sommaren å under året har gett resultad det var mäktigt att se. Wasan lekte med oss andra å var ypperst nära om formen vart lite bättre på fredagen. Men nu vart det löpp mellan ”Wasa” å Ivarsson vilket känns rätt.

2. Henrik ”Cgefen”Eriksson. Har fotat det mesta som rört sig å gått iväg felfritt men räckte inte till denna gång,Motståndet var för tufft å dem andra två hade preparerat sig bra. Chefen har klagat hos domaren å tyckte han var värd en bättre placering. Men domen föll på att han ej drack absint på lördagsmorgonen. Vilket var ett minus nu siktar ”Chefen” på att ta hem kritteriet å breeders crown å sätta oss andra på plats. ”Chen” hade tog en bra perio0d under lördagen som han måste vara nöjd med. Men han får komma tillbaka å ge järnet nästa start.

3.Linus ”Mingelkungen” Wallin. Hade ett rejält formtapp under fredagen. Missade att gå ut med grabbarna för matintag. Illa mycket uilla missar alltid något  när vi är väg. Men hämtade upp gungan med att leverera på lördagen å visade vart skåpet skulle stå. Då var det rejäll toppform å mingelkungen fick bekänna färg. Brgav sig till nattklubbarna hipp å etage för att mingla med brudar utan dess like. Men inget napp denna gång vi letar vidare uppe i sthlm. Nästa start här blir kritteriet då ska det vara toppform igen.

Det var lite om hur det gick i loppet nu siktar vi vidare mot nya mål å hoppas att formen ska sitta hos alla. Väll mött

Signerat/Limpo

2 Comments

Add yours
  1. 2
    Limpo

    Ja men Ivarsson å Patriks prestationer i helgen var ju outstanding. Hoppas ivarsson är lika het på mantorp eller kör han i ryggar ?

Kommentera