Resultad av Stochampionatet.


Nu kommer det så efterlängtade resultadlistan upp.

1. Linus”Mingelkungen”Wallin. Tog enkelt hand om ledningen redan när vi kom fram till vandrarhemmet. Sedan visade han prov på många fina egenskaper. Grattulerade bland annat Marcus Hellner till osgulden. Hade en liten svacka mitt i loppet å kröp då ner i den perfekta ryggen spå ”Chefen” som skulle visa sig vara ett vinnande drag. Sedan sista varvet var det lekstuga rakt igenom. Har en grym formrad nu å formen vill aldrig ta slut, andra raka segern nu var ett faktum.  Men så här i efterhand så har en förskylning trängt sig på å stallet funderar på vart nästa start ska komma.

2. Henke ”Chefen” Eriksson. Spurtade återigen bra, men som alla vet så är derbyt hans stora mål. Stallet fick de svar det ville ha då han gick barfota runt om å stängt huvudlag. Spelade den berömda fotbollsmatchen på lördagen å visade att formen sitter. 1mål å var stabil matchen igenom. Vann även bowlingen vilket är ett tecken på att vi andra får åka på derbyt om vi ska ha nån chans.

3.Patrik ”Wasan”Olsson. Har visat att formen är på väg under denna helg visar prov på att om formen sitter till derbyt ja då blir det en rolig fajt att skåda. Rycker han skorna då?  Körde som sagt sitt preparelopp i helgen å såg ut att ha massa krafter nu får vi se vart nästa start blir.  Men det ryktas om ett preparelopp till i Göteborg redan nu på fredag för denna wasa.

4.Marcus Ivarsson. Hade återigen problem med halsen å visade att stark dynamit inte hjälpte riktigt heller. Men gör ett bra lopp i skymundan endå krafter fanns det gott om sparade  å nu siktar Ivarsson mot Örebro den 21a. Men Ivarsson kunde vart högre upp i listan då han minglade som bäst i dagarna två med massa kuskar å uppfödare plus att han slog vad med bergharns son som han torska. Men Ivarsson kommer komma igen å visa vart skåpet ska stå. Det vart som beräknat skor runt om denna start å det sägs att halsen inte är som bäst här. Men nu siktar han mot prepareloppet i Örebro sen blir det åka av i Malmö.

5.Jonas ”Rookien Khan.  STRUKEN. Var det hemma under hela helgen pga regnet på söndagen. Å det var surt då vi aldrig fick se skymten av Elitloppsvinnaren. Stallet säger att det var pga regnet som dem ej tog ut denna kannon ur stallet. Men ja är säker på att den förre Elitloppsvinnaren inte tålde två tuffa lopp under Elitloppet. Var nästa start blir är oklart. Ja väntar med stor spänning på vart det blir, kanske under vår bowlingsmästerskap. Det får vi se men just nu är det oklart.

Det var lite om listan nu ska ja återgå till sängen förskyld är aldrig ett gott tecken.

Signerat/Limpo

8 Comments

Add yours
 1. 5
  AIK-dansken

  Nej, det där tror jag inte på. Du brukar öppna hårt och svimma på slutet. Någon spurtare har du aldrig varit.

 2. 6
  Limpo

  Jag öppnade hårt nu med sen kröp ja ner i rygg å vila sen vart det all in igen på stattshotellet så var lungt å fint spurta hem segern. Formen är på topp du får problem derbyhelgen nielsen 😉

 3. 7
  AIK-dansken

  Så dålig form så jag torskar mot dig finns inte. Möjligtvis när jag hamnar på äldreboende.

 4. 8
  Limpo

  Du är storfavorit till derbyt om du kvalar in ;). Just nu delas favoritskapet mellan henke å ivarsson. Jag å Wasan är outsiders.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.