PULS!


Olympiatravet är snart här. Underbart! Vädret ser mycket lovande ut lokalt med skolsken och blå himmel. Blickar också längre framåt våren=ELITLOPPET. www.travelit.se hjälper till att anordna en ”skaplig” fest! Vi har köpt biljetter redan och hoppas vi träffas där i vimlet och snackar av oss. Klickar ni ett par gånger på bilden så ser ni kanske vad som står också 😉

Limpo har lovat komma med en publicera en startlista till årets första bussresa. Den bör senast komma torsdag så håll utkik! AIK-Dansken som figurerar på hemsidan är solklar förhandsfavorit. 12 för satsade 10 just nu. Brasklappen är derbyresan för några år sen då han fick en liten katrineholmare kastad över sig.

Sarah Swahn satt bredvid oss på travet i lördags och bjöd på några bra avslag från Stall Svanstedt. Det lät inte direkt som toppformen var där på alla hästarna. Conrads Garland vinner bronsfinalen under elitloppshelgen var en av frågorna:

-Det är långt kvar dit löd svaret.

Det var kanske intetsägande, det lät ändå rätt bra tycker jag. Inget avslag iaf!

Spring Erom var mäktig att skåda i lördags när han slog sig förbi monstret Maharajah. Tränare Olofsson är nog rätt nöjd att han har kvar sin stjärna i stallet. I vintras var ju franska stortränaren Fabrice Souloy där och provkörde hästen för att köpa loss honom. Fransmannen prutade(?) och det blev inget köp.

Spring Erom såg bländande ut och det är väl inte många som gått förbi Maharajah över ett upplopp?

5 Comments

Add yours
  1. 1
    AIK-dansken

    Vilket favorittryck man har på sig. Inte mycket till motstånd om en gammal dansk valack står i 1.20.

  2. 5
    Limpo

    Självklart kommer det dyka upp fina ston. Gärna lite smått bruna som carin da silva då hugger vi ale ale

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.