Puh


Arbetsgivar jul… Det har varit fullt upp dom få dagarna man varit ledig med släkt tillställningar och mat ännu mer mat.

André Pops som julvärd. Såg lite av det hela och då såg han mycket obekväm ut och det såg inte avslappnat ut tyvärr. Tempot blev väl högt på snacket och det blev lite jobbigt att lyssna på.

Juldagen träffades vi på vinnarskallar för lite samkväm med innebandy, bastu och liten tacobuffé hos Linus. Mycket trevligt tillställning även om det är åtminstone finns ett tungt huvud hos värden.

Fick förresten påståendet av en bekant om att travhästarna inte hade det så bra och tränas sönder, det försöktes ge lite dåligt samvete för att vi spelar på dom. Håller inte med alls och travsporten borde verkligen visa hur bra hästarna har det lite oftare.

Middle East tredjespår fram till dödens. Ställer en fråga om att överta får negativt svar och loppet är över. Inte otänkbart på förhand att Kjell Brant skulle få problem.

Melander: Han är på väg uppåt i form.

Snacket har vi hört året om gällande Iceland och det verkar som hästen går att sätta i totalt olika skick från gång till gång. Höga toppar kombineras med mediokra insatser.

Roger Malmqvist i liven = Katastrof

Hatar när Björn Goop säger något i stil med att V75-ligan inte betyder ”något” för honom längre. Precis efter ha vunnit med Gills Abbe och ha chansen att snuva Örjan på titeln i årets sista lopp. Sen stå och prata om att han är glad att han är frisk och Kihlström är en bra kille. UCH! Där vill jag ha tävling och vid en förlust vill jag ha slängda mikrofoner, typ.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.