Profilen slutar?


Snart blir det EXTRA EXTRA på Trav365 och ”se och hör” journalistiken blomstrar. Gillar det inte men måste ändå lägga mig i. 

Idag på lunchen kom chocken i ett sms ”inte en blogg till jag slutar”. En halv minut senare när jag inte svarat blev man uppringd av Limpo. ”Jag orkar inte, jag lägger av och bloggar på vinnarskallar.se”.

Han fick genast stöttning av Kahn, den där AIK-Dansken är på Limpo rätt ofta. Det där med spår 15 och nummer 15 var ju lite fjantigt. Direkt stöttas han upp.

Alltså i den ena ringhörnan: Elaka AIK-Dansken

I den andra: Känslomänniskan Limpo

Det har varit lite gnabb till och från, det har ni säkert lagt märke till. Limpo bloggar, Dansken går på lite på attack, Limpo exploderar och nivån på inläggen är ungefär som klassen på derbymatcherna i ishockey.

Det är äkta känslor som flyger runt och lite av en dokussåpa. Två profiler varav den ena nu fått en jabb för mycket på nosen. Vi gör oss bästa för att mopsa upp han inför nästa rond. FÖRHOPPNINGSVIS börjar den med is på fredag.

Kommentarerna och bloggarna behövs. Båda profilerna likaså. Limpo har gullats upp på Facebook (avundsjuk?) och han har sina läsare, helt klart. Vi övriga på vinnarskallar hoppas känslorna vänder uppåt snarast! 

/Var köper man fredspipor?

6 Comments

Add yours
 1. 2
  AIK-dansken

  Haha. Ja du Henke. Elaka AIK-dansken är ett av dom vänligare
  omdömen jag fått. Limpo kommer aldrig sluta skriva och jag har lovat att inte kommentera honom mer så nu är det bara att röka på.

 2. 3
  Limpo

  Klart du får kommentera behöver inte bli sandlåde nivå på det hela. Men det ska väll vara med måtta tar inte hur mycket skit som helst ;).

 3. 4
  Camilla Jonsson Khan

  Jag hoppas att Limpo ändrar sig och stannar kvar och skriver på vinnarskallar. Jag läser inte varje dag men ibland ramlar jag in här och läser hans inlägg. Heja Limpo!

 4. 5
  larozzen

  Limpo for president, du MÅSTE stanna, va fan ska vi vanliga dödliga göra utan limpos fredags drink, veckans höjdare. keep upp the god working.

 5. 6
  Glenn

  Vet att du är en stark människa limpan!fortsätt blogga för våran skull…!utan dig så funkar inte vinnarskallar.se…
  Go limpan,Go…..p.s tänk på olympiatravet i april,då ska jag göra dig till kung här på åby…/Glenn

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.